Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhatnék a barátomnak karácsonyra? L/ 19
A közös képes párnáktól, pólóktól, kulcstartóktól nekem személy szerint herótom van. Tipikusan az az ajándék, amikor az ajándékozónak semmi ötlete nincs, hogy mit adjon a másiknak. Pedig se nem személyes, se nem egyedi szerintem. Pláne nem egy férfinak való ajándék.
Ha mindenképpen valami személyeset szeretnél adni neki, akkor vidd el valahova. Például színházba, ejtőernyőzni, repülni, a kedvenc csapata meccsére, vagy csak vegyél két vonatjegyet (nem tudom mennyit szánsz rá, de "viszonylag" olcsón találhatsz akciós vonatjegyeket külföldre is akár). De meglepheted egy szexi fehérneművel is, és miután "kicsomagolt belőle" szeretkezhettek egyet a karácsonyfa előtt például. Tudom nem kézzelfogható ajándékok, de hidd el valószínűleg sokkal nagyobb élmény lesz, és sokkal nagyobb örömet fog okozni, mint egy közös fotós párna, ami a szoba egyik sarkában fog porosodni pár hónapon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!