Egy éve vagyok együtt barátnőmmel, mit vegyek neki évfordulóra?
Mindkettő nagyon jó ötlet!
Szerintem a lényeg - ami nálam is sokat számított - hogy legyen erről a napról valamilyen emléke, akár kézzel fogható, akár jó rá emlékezni.
24/L
3. válaszoló vagyok!
Az ékszer témához csak tapasztalatot fűznék, befolyásolni nem szeretnélek!
Páromtól első - vele is töltött - szülinapomra, egy vastag ezüst láncot kaptam (ekkor több, mint fél éve voltunk együtt). Utána karácsonyra (ez az 1 évfordulónk után nem sokkal volt) egy sokköves ezüstgyűrűt kaptam. Rá fél évre, a másik szülinapomra egy ezüst köves fülbevalót kaptam.
Nagyon örültem ezeknek az ajándékoknak és azóta is örömmel hordom őket. Azóta voltak szerényebb karácsonyok és szerényebb szülinapok, de én minden ajándékát ugyanolyan szeretettel fogadom.
Az első ilyen ajándékkor 20 és 24 évesek voltunk, de tudtam, hogy komolyak a szándékai - ahogy nekem is. Azóta 4 év telt el.
Azt javaslom, ha komolyan gondolod vele, ahhoz méltóan válassz meglepetést a lánynak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!