1 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel (17/F és 17/L) és az a kérdés, hogy mikor mutassuk be egymást a másik szüleinek, no és ilyenkor az ismeretlen félnek (pl. nekem) hogyan kell viselkednem, mit kell tennem, miközben a szüleivel beszélgetek?
Szia!
Csak add magad, és legyél udvarias!
én 1 évig nem is láttam a párom szüleit,ősem az enyémeket..
mindig nálam voltunk (én már nem élek a szüleimmel)
amiatt jo bemutatni,hogy tudjatok egymásnál aludni..:Dkomoly
add magad...egy idő után ugyse tudnád magad megjátszani
en kb 3 honap utan ismertem meg az anyukajat(egy rendezvenyen) az apukajat ez utan egyszer mikor naluk voltam. a parom a szuleimmel osszefutott az utcan, ugyhogy a nagy bemutatas ezert elmaradt...mar ket eve vagyunk egyutt, ezert mar jocskan ismerjuk egymas szuleit, imadom oket!:) nagyon aranyosak. naluk azert nem aludnek. kenyelmetlenul ereznem magam, ha masnap reggel a szemukbe kene neznem:P :D en ilyen vagyok:D
szerintem siman menjetek el egymashoz mutassatok be hogy "o xy a baratom/baratnom" (persze nem art tajekoztatni elotte a szulot, hogy egyaltalan van:P)
ezutan kis beszelgetes utan bemehettek a szobadba, s kesz:)
19-L
szerintem is nem kell megjátszani semmit, mert azt előbb utóbb kiderülne. ne öltözz túl- és alul sem. csak természetesen add magad, nem kell mindenen vihogni, és egyfolytában beszélni sem, de kussban csücsülni sem.
érdeklődj felőlük.
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!