Hogy viseled a változó ünnepi szokásokat?
Figyelt kérdés
Hogy viseled, ha változnak az ünnepi szokások nálatok? Pl. ha nem hívnak meg oda, ahova régen mindig (nem haragból), vagy ha hirtelen neked kell gondoskodni az ünnepi ételekről egyedül? Vagy ha netán Szilveszterre egyedül maradsz otthon?tegnapelőtt 10:39
1/7 anonim válasza:
Jól. Felnőtt vagyok, én döntök arról, hogy mit hogyan unnepelek.
2/7 anonim válasza:
Az ilyenek nem okoznak gondot nekem. Az már sokkal nehezebb, hogy pl idén már nincs ebéd a mamánál, mert nincs mama:( az ilyeneket nagyon nehezen viselem
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves 1. hozzászóló! Én is felnőtt vagyok, mégsem ünnepelhetek teljesen úgy ahogy szeretném, rajtam kívül álló okokból. Drukkolok, hogy te mindig úgy ünnepelhess, ahogy te szeretnéd.
tegnapelőtt 13:49
4/7 anonim válasza:
Nem igazán érdekel. Én biztos nem főzök meg nem hívok vendéget (garzonban nincs is hova raknom embereket), ha valaki nagyon akar meghívni akkor megyek, de nem hoz lázba az egész.
Szilveszterkor meg alap az otthoni chill. :D
5/7 Metionin válasza:
Mi nem tartunk ilyen ünnepeket, szóval nem foglalkozom a szokásokkal. Ez egy pozitív változás az életünkben, mert amíg a szüleimmel éltem, úgy kellett tenni mintha lenne jelentőségük, főként a "mitszólnak" miatt, miközben a szüleim is full ateisták meg utálják egymást. Mióta külön élek, tökre nyugi van, december elején kiveszem a maradék szabimat, elintézek mindent hogy majd a nagy karácsonyi tömegben ne kelljen és elvagyok anélkül, hogy egy fikarcnyi vágyat éreznék egy fa holttestére a szobában vagy ajándékokra, kisjézusra meg pláne. Pár éve annyi plusz változás van, hogy azelőtt megjelentem anyósék rongyrázós karácsonyi banzáján de aztán betelt a pohár és azóta csak még nyugodtabban vagyok ebben az időszakban, mert egy agyérgörccsel kevesebb. A szilveszter sosem volt központi dolog nálunk, sőt inkább negatív volt a sok idióta petárdázó miatt. 10+ éve már személyes évforduló miatt tartjuk számon, van ünnepi kaja és kisebb ajándékok, viszont sokkal királyabb lenne ha nyugodtan elmehetnénk aludni a szokásos időben és így a másnapi szabadnap nem azzal menne el, hogy kialusszuk magunkat.
6/7 anonim válasza:
2 éve élek külföldön. Sajnos nem tudjuk megoldani hogy hazautazzunk. Barátom ebből az országból származik. Szóval az ő szüleivel illetve öccsével leszünk. Illetve majd lesz Facetime a szüleimmel de az azért nem ugyanaz.
Nyilván nem könnyű, de nem tudok ellene semmit sem tenni, és anyáék is azt mondták hogy ne szomorkodjak emiatt, mert attól még nem lesz jobb. Helyette inkább próbáljam élvezni a dolgokat :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!