Mit lehet kezdeni egy olyan anyával aki közel a 60 évhez úgy viselkedik mint egy dáma és figyelmen kívűl hagyja a változó kort?
ma 21:39
Nagyon félre értesz az a helyzet.Itt nem külső dolgokról van szó,mert nyílván ne legyen egy trampli és az nem is baj ha csinos és ad magára.Hanem a viselkedéssel vannak gondok..úgy viselkedik mint egy hülye hisztis p...,én gyereet szeretnék de ha ilyen marad akkor én oda nem viszem hozzá az biztos,mert semmi lelki béke nem árad belőle.Így hogyan akar unokát?
Én úgy látom mindenki félreértett:)
Ezzel sem tudsz mit kezdeni. Elfogadod és kész. Max minimálisra csökkented a találkozásokat, eldöntöd mennyire zavar, mennyire éri meg feladni ezért a kapcsolatotokat. Ez az amit csak te tudsz eldönteni.
Tarts neki tükröt.
Amúgy miben nyilvánul meg a dámasága? Csak a szétfolyó sminkben és a nercbundában, amit magára erőltet a tükör előtt 3/4 órán át ácsorogva, közben nem bír egy megállót végigállni vagy olyan "ki ha én nem"?
ma 21:49
Nem sajnos sokan nem értik a kérdést és nagyon kivan hegyezve a külsőre a dolog.Pedig nem arról van szó..de örülök hogy egy ember legalább megértette hogy miről beszélek.Egyszerűen arról van szó hogy nem tudja elfogadni hogy annyi idős amennyi és hogy már nem ő minden férfi álma és már nem ő az egyetlen nő az életmbe.Ezt az anyáknak elég nehéz feldolgozni hogy a kicsi fia nála jobb nőt talált még fénykorában is...erről van szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!