Mit lehet kezdeni egy olyan anyával aki közel a 60 évhez úgy viselkedik mint egy dáma és figyelmen kívűl hagyja a változó kort?
Egyszerűen arról van szó hogy nem tudja elfogadni hogy annyi idős amennyi és hogy már nem ő minden férfi álma és már nem ő az egyetlen nő az életmbe.Ezt az anyáknak elég nehéz feldolgozni hogy a kicsi fia nála jobb nőt talált még fénykorában is...erről van szó..
Ehhez még annyit hozzá fűznék hogy sokszor úgy érzem ezért gonoszkodik velem..és féltékeny az aktuális páromra.De ez mindig így volt már kamasz koromban,bár elég jó kis csajaim voltak mindig,anyám mindig láttam hogy féltékeny és nem úgy bánik velük ahogy egy barátnővel kellene..
Hát már nem azért, de szerintem nem fogható fel ez úgy, hogy lényegében megcsaltad az édesanyádat.
Persze nyílván nem csaltam meg ha már ilyen szavakat használunk,de azért vannak szülók akik szinte úgy fogják fel a dolgot..nem szeretném ha majd a feleségem itt anyósos kérdésekkel bombázna titeket:D
Figyelmen kívül hagyja a változókort....
"úgy viselkedik mint egy hülye hisztis p..." -> ez kérlek, pont hogy a változókor egyik tünete.
Labilis érzelmi állapot, hangulatingadozások...
Ahhoz hogy ezt kezelni tudd sok, sok türelemre van szükséged.
Ugyanúgy ahogy egy két-három év körüli dackorszakos gyerekhez.
Amíg erre nem vagy képes, ajánlott jegelned a gyerekprojektet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!