Hogyan fogod ünnepelni a Halloween-t?
12-es
Ünneplem helyeted is!
Hát van néhány dekorom, azokkal fogok szórakozni, mert ugyan van készen vett, de én szeretek kézműveskedni. Néztem ilyen tematikájú külföldi videókat is.
DE mindez csak akkor sikerül, ha még az idén el tudok költözni.
Különben max. annyi, hogy olyan filmet keresek, ami ehhez a témához illik. De semmi horror, én csak a lájtos Halloweent kedvelem. :)
Beszereztem pár kísértetes témájú Lego készletet. Azokat összeépítem valami para sztorit feldolgozó YouTube videót hallgatva közben:D
Faragunk tököket is. Lehet kiviszek belőle egyet kettőt a helyi tökfaragó versenyre.
Előveszek egy csomó ilyen alkalomra félretett horrorfilmet és hozzájuk rengeteg egészségtelen nasit a candy corntól kezdve a denevér formájú nuggetsig:D
Megyünk haverokkal jelmezes buliba.
Sugár moziban és Etele moziban is lesz horrormaraton, valamelyikre elnézek.
Nagyjából ennyi. Azt, hogy konkrétan a 31-et, Halloween éjszakáját melyik programmal fogom tölteni ezek közül és melyik programok jutnak a hangolódási fázisra az még kérdéses. Ki hogy ér rá stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!