Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Hogyan fogod ünnepelni a...

Hogyan fogod ünnepelni a Halloween-t?

Figyelt kérdés

szept. 26. 08:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Sehogy
szept. 26. 16:08
 12/19 anonim válasza:
100%
Szerintem idén sajnos nem nagyon fogom. Nem lesz rá alkalmam
szept. 26. 17:26
 13/19 A kérdező kommentje:

12-es

Ünneplem helyeted is!

szept. 26. 17:31
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Van egy töklámpás alakú mécsestartóm (nem valódi tökből) meg denevér alakú fényfűzér. Ezeket már most kiraktam, esténként kivilágítom. Veszek majd Halloween-es édességeket is, idén egész sokat látok a boltokban. Úgy tűnik, rájöttek, hogy jó üzlet. De én imádom a hangulatát, úgyhogy jó célközönség vagyok.
szept. 26. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:
32%
Sehogy. Ez van. Én már csak ilyen "besavanyodott" vagyok. :D
szept. 27. 13:38
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

Hát van néhány dekorom, azokkal fogok szórakozni, mert ugyan van készen vett, de én szeretek kézműveskedni. Néztem ilyen tematikájú külföldi videókat is.

DE mindez csak akkor sikerül, ha még az idén el tudok költözni.

Különben max. annyi, hogy olyan filmet keresek, ami ehhez a témához illik. De semmi horror, én csak a lájtos Halloweent kedvelem. :)

szept. 29. 21:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Beszereztem pár kísértetes témájú Lego készletet. Azokat összeépítem valami para sztorit feldolgozó YouTube videót hallgatva közben:D

Faragunk tököket is. Lehet kiviszek belőle egyet kettőt a helyi tökfaragó versenyre.

Előveszek egy csomó ilyen alkalomra félretett horrorfilmet és hozzájuk rengeteg egészségtelen nasit a candy corntól kezdve a denevér formájú nuggetsig:D

Megyünk haverokkal jelmezes buliba.

Sugár moziban és Etele moziban is lesz horrormaraton, valamelyikre elnézek.

Nagyjából ennyi. Azt, hogy konkrétan a 31-et, Halloween éjszakáját melyik programmal fogom tölteni ezek közül és melyik programok jutnak a hangolódási fázisra az még kérdéses. Ki hogy ér rá stb.

okt. 1. 04:35
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
sehogy
okt. 2. 13:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szolid dekoráció, tökleves (bár az gyakran van), speciálisan dekorált muffin, kicsi tök kifaragása. Pár random dísztök már ki van rakva az ajtó elé. (Társasház). És persze egy-egy ijesztő film megnézése.
okt. 2. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!