Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ki honnan nézte - otthonról...

Ki honnan nézte - otthonról vagy közterületről - augusztus 20.-án a tűzijátékot? Milyen élményekkel gazdagodtatok?

Figyelt kérdés
Mi a viharos előrejelzés miatt a barátommal inkább elkerültük a szabadtéri meghívást és nem mentünk oda, ahol tavaly diszkóztunk fergeteges hangulatban. De így is jól éreztük magunkat.

#államalapító Szent István ünnepe
aug. 24. 10:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Kint voltam. Esett, de nem volt vész, esernyővel kibírtuk, nem kellett behúzódni. Villámokat láttunk, de nem hallottuk, így azok tuti messze voltak (a radar szerint is, amíg volt net, mert aztán hamar elment, Budapesttől délre csaptak le). Utána 21:05-kor már nem volt semmi, igazán elkezdhették volna. De nem... Jó, túléltük, szép volt. De a közlekedés nem igazodott a csúszáshoz, így haza már nem jutottam. Bár az agglomerációba még ment éjszakai vonat, ahonnan 4 km gyaloglással hajnali 2-re hazaestem, hallottam hogy sokan a vasúti váróban éjszakáztak. Gratulálok BKK és MÁV-Volán! De elsősorban a BKK hibája, ha járt volna maximális kapacitással a metró még elérjük a vidéki járatokat.
aug. 24. 10:55
 2/21 anonim válasza:
90%

Én kint voltam a barátaimmal. Jött az eső, villámokat is láttunk, de nem hallottunk dörgést. Lehet, hogy a nagy zajtól vagy a távolsága miatt. 9 óra körül elindultunk haza, mert a szülők aggódtak (17 évesek vagyunk). A végén nem esett, csak egy picit, de így is hazamentünk.:(

Majd jövőre.

aug. 24. 13:05
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Sehonnét, mert kb. 200m-t kellett volna gyalogolnom, hogy odalássak és annyira nem érdekelt. Csak a durrogást hallottam.
aug. 24. 14:17
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Bp-n nyaraltunk, foglalásunk volt a Bálna teraszra, pont vacsoráztunk, amikor leszakadt az ég. Bent vészeltük át, de a szállásunk 5 perc sétára volt, úgyhogy visszamentünk, mikor elállt, száraz ruha, és tízre kisétáltunk a Szabadság-hídhoz.
aug. 24. 19:49
 5/21 A kérdező kommentje:
Elég szépen megfogalmazott történeti leírások. Jöhetnek még! :)
aug. 25. 05:59
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem néztem semmilyen formában, abszolút nem érdekel.
aug. 25. 16:04
 7/21 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy már közel egy hete volt. Talán sokakban halványul az emlék.

De tegyük fel, hogy a tavalyi, vagy akár tavalyelőtti élményhez viszonyítva kinek milyen volt mégis?

aug. 25. 18:26
 8/21 anonim ***** válasza:
89%
Kint voltunk a helyszínen kb a Parlament épületével majdnem szemben. Volt egy kis eső de abszolút nem áztunk bőrig még jól is esett (esernyő illetve egyéb eső elleni öltözet nem volt nálunk). A tűzijáték nagyon szép volt bár ugye minden éven hangoztatják hogy ez túltesz a tavalyin is de szerintem nem volt annyival különb. A zeneválasztás pl tavaly jobban tetszett nekem mint most.
aug. 26. 00:44
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Budapestiként jelenleg egyáltalán nem érdekelt minket párommal, a kerület saját rendezvényére sem mentünk most ki, és közben valójában nem is utaztunk el sehová. 1 évvel ezelőtt a kerületi rendezvényen voltunk.

Közben eléggé fogtam is a fejemet attól, ami történt. Örülök, hogy nem mentem ki. Következő évre esetleg azt kéne csinálni, hogy lelépjünk valahová. Az az igazság, hogy a belvárosi tömeget már nem bírom és most 21.-én mentem dolgozni.

35/F

aug. 26. 08:54
 10/21 anonim ***** válasza:

9+

Velence szülinapja érdekelt volna 19.-én, de az pedig elúszott nekünk... Eredetileg a Balatonnál lettünk volna 20.-áig, 19.-én nem érte volna meg annyit ugrálni, közben párom lesérült, nem mentünk a Balatonhoz sem, csak én mentem egyedül 18.-án kirándulni és vidámparkba. Úgyhogy így jártunk. Úgy voltam vele, hogy én ünnepeltem a vidámparkban.

aug. 26. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!