Ki honnan nézte - otthonról vagy közterületről - augusztus 20.-án a tűzijátékot? Milyen élményekkel gazdagodtatok?
Én kint voltam a barátaimmal. Jött az eső, villámokat is láttunk, de nem hallottunk dörgést. Lehet, hogy a nagy zajtól vagy a távolsága miatt. 9 óra körül elindultunk haza, mert a szülők aggódtak (17 évesek vagyunk). A végén nem esett, csak egy picit, de így is hazamentünk.:(
Majd jövőre.
Az igaz, hogy már közel egy hete volt. Talán sokakban halványul az emlék.
De tegyük fel, hogy a tavalyi, vagy akár tavalyelőtti élményhez viszonyítva kinek milyen volt mégis?
Budapestiként jelenleg egyáltalán nem érdekelt minket párommal, a kerület saját rendezvényére sem mentünk most ki, és közben valójában nem is utaztunk el sehová. 1 évvel ezelőtt a kerületi rendezvényen voltunk.
Közben eléggé fogtam is a fejemet attól, ami történt. Örülök, hogy nem mentem ki. Következő évre esetleg azt kéne csinálni, hogy lelépjünk valahová. Az az igazság, hogy a belvárosi tömeget már nem bírom és most 21.-én mentem dolgozni.
35/F
9+
Velence szülinapja érdekelt volna 19.-én, de az pedig elúszott nekünk... Eredetileg a Balatonnál lettünk volna 20.-áig, 19.-én nem érte volna meg annyit ugrálni, közben párom lesérült, nem mentünk a Balatonhoz sem, csak én mentem egyedül 18.-án kirándulni és vidámparkba. Úgyhogy így jártunk. Úgy voltam vele, hogy én ünnepeltem a vidámparkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!