Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Örültetek volna, ha másik...

Örültetek volna, ha másik napra halasztják a tűzijátékot?

Figyelt kérdés

Reméltem, hogy átteszik hétvégére amikor másnap nem munkanap van, mert így a 9 órai kezdés is későn lett volna. Hát még a 10, hány fáradt/kisgyerekes/vidéki embert szívattak meg ezzel is, hogy eleve a bizonytalanra bementek és még éjszakába nyúlóan várhattak is a viharban.

Inkább délután 3-kor eldöntötték volna hogy eső lesz, gyertek hétvégén.

aug. 21. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Én annak örültem volna, ha elmarad...
aug. 21. 15:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Az a másik, hogy értelmesebben el lehet költeni ennyi pénzt, de ha már van, akkor legalább legyen akkor, amikor meg is tudjuk nézni, nem vihar után bizonytalanul, este 10-kor, munkanap előtt.

Védekeznek azzal, hogy Magyarország szülinapja, a szervezőknek, gyártóknak, árusoknak munkalehetőség, bevétel.

De az emberek kimennek egy feleennyibe kerülő tűzijátékra is.

aug. 21. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem, de ha halasztani kell akkor halasztani kell első a biztonság.
aug. 21. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
nem örültem volna, mert volt egy munkám ami kapcsolódott hozzá, és nagyon nagy fejfájás lett volna átszervezni mindent hétvégére.
aug. 22. 12:03
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Jobban örültem volna, ha szombatra halasztják. Nem indultam el, mert épp szakadni kezdett az eső, amikor indulnom kellett volna legkésőbb. Belegondolni is rossz, milyen lett volna az utcán várakozni még egy órát elázva. Nyilván inkább hazamentem volna. 10-re már nem akartam menni sehova. Másnap korán kellett kelnem.
aug. 23. 07:24
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Nem mindegy mikor van? Inkább ne halasszák sok turista direkt ezert jon.
aug. 30. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy ünnepet akkor szokás megünnepelni, amikor tartják, nem a következő hétvégén, mert neked úgy kényelmes. És nem fogják korábban sem fellőni (világosban :D ), mert neked a 9 órás kezdés későn van.
aug. 31. 10:10
 8/9 anonim ***** válasza:

#7 akkor miért halasztották 10-re? És 2 éve 1 héttel későbbre?

Vagy jobb, ha nem halasztják a legnagyobb viharban sem, mint 2006-ban, és inkább haljon meg pár ember, sérüljenek meg több százan, de az ünnep akkor van, és már megvették a jegyet a turisták?

szept. 3. 10:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Két éve se volt indokolt a halasztás, csak a MET benézte az adatokat, most meg azért halasztották 10-re, hogy ne a záporba lőjék el.

Jól csinálták.

szept. 3. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!