Mitgondoltok az augusztus 20.-ai tüzijátékról?
10-es, értem én, hogy mindenáron védeni szeretnéd a jelenlegi politikai kurzust, de egy tüzijátéknak alapvetően az ünnepet kéne szolgálnia. Nem önmagáért van.
Én emlékszem, akár 1998-2002 között, szintén fidesz-kormány alatti tüzijáékokra, rendezésileg jobbak, mondanivalóban minőségibbek voltak ennél a mostaninál, kevesebb pénzből.
Lehet, hogy most többszöröséért puffogtatunk, de a rendezés, koncepció elég silány. Ezeknek a ősmagyarkodásoknak és csodaszarvasoknak semmi közük Szent Istvánhoz. Sőt ő pont ezzel a szemlélettel akart szakítani. A parlamentre felfestett vörös "Attila a hun", kifejezetten sértő volt. Kivitelezésben és szimbolikájában is.
Kb ugyanaz a szint volt, mint az olimpia-megnyitón a kék törppapa. Annak semmi köze a sporthoz, ennek semmi köze az államalapításhoz és Szent Istvánhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!