Augusztus 20 milyen programokat érdemes választani és a tűzijátékot honnan érdemes nézni?
Figyelt kérdés
Elsősorban Budapest.aug. 20. 07:09
1/3 anonim válasza:
Vihar a partról este, miközben a népek menekülnek, dűtve-borítva mindent.
2/3 anonim válasza:
A honvéd kórház sürgősségi osztályáról, aki oda kerül biztosan lesz ideje nézelődni mielőtt orvoshoz kerül kb 10-20 óra átlagosan.
Nos ezért kellene a semmi haszna tűzijátékot elfelejteni és mondjuk az egészségügyre fordítani.
3/3 anonim válasza:
A hagyományos programokat augusztus 20-án: körmenet, légi parádé, korona megtekintése, tűzijáték, bazár stb.
Amúgy (bár én nem budapesti vagyok, szóval ne kövezzetek meg, ha onnan nem lehet) szerintem Szentháromság tér, vár, Duna-part.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!