Nézni fogod holnap a tüzijátékot? (Akár a pestit, akár a lakhelyeden lévőt.)
Figyelt kérdés
aug. 19. 21:22
12/25 anonim válasza:
Igen, nézni fogom. Minden évben nézem.
13/25 anonim válasza:
Nem nézem. Főleg a polotikai okok miatt, nem tudnék másra gondolni, kinthogy itt ég el többmilliárd adóforint
14/25 anonim válasza:
Szánalmasnak tartom azokat az embereket, akik csak politikában tudnak gondolkozni, és nem tudnak objektívek maradni, nem látják meg a dolgok szépségét. Igen, a Tűzijáték is ilyen.
15/25 anonim válasza:
Idejétmúlt hóbort, dögdrágán, ami kárt okoz a környezetnek és az élőlényeknek is. Lenne rá alternatíva, hogy mégse maradjon a nép cirkusz nélkül, de ahhoz felelősségteljes, környezettudatos döntéshozók kellenének, úgyhogy az még váratni fog magára.
17/25 anonim válasza:
Nem nézem, nem érdekel, plusz nem szeretem mert az állatok többsége fél tőle. Ezen túl, Azt a rengeteg közpénzt sok más értelmes dologra is el lehetne költeni.
Amúgy sem mozdulunk ki ilyen döglesztő melegben. Sorozatozunk, meg majd társasozunk este a párommal.
18/25 anonim válasza:
Kis falu lévén lakhelyemen nem lesz, a főváros messze van, drágaság van, nem utazunk fel.
Ha tűzijátékot akarok, lövünk fel itthon párat :D
19/25 anonim válasza:
Néztem és otthagyott a BKK, rendőrökkel kellett verekedni hogy leengedjenek az utolsó metróhoz, de amire átszálltam volna már nem ment. Szóltunk a biztonsági őrnek, tök kedves volt, mondta hogy úgyis mennek garázsmenetek, ha az jó hogy a végállomásig nem áll meg szól a diszpécsernek és mehetünk. A diszpécser elhajtott... Szóval nincs több bérlet, kedves BKK! Eddig is rühelltem őket, most már pláne!
20/25 anonim válasza:
Nagyon okos vagy 19-es, ezaz, gyűjtsél be egy halom bűntetést, pereskedj, aminek ki tudja, mi lesz a következménye. De aki hülye, az is meg is érdemli a sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!