Esküvőnkön hol altassuk a 7éves lányunkat? Hogy szokták ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Most szervezzuk az eskuvonket, 150 fos lesz . Eleg nagy eskuvo lesz, igy nyilvan felmerult bennunk, hogy a lanyunkkal nem igen lesz idő foglalkozni aznap este. Amig jol erzi magat persze maradna, lesz par gyerek, de nem tudom hogy kellene megoldani, hogy nekem ne kelljen lelepni altatni pl a gyereket, bar meg szallas lehetoseg sincsen a helyszinen igy ez sem megoldhato. Erre mi a megoldas? Ki hogy oldotta meg, hogy a vendegek ne azt lassak, hogy a gyerekkel foglalkozom egesz este?2024. júl. 7. 21:04
11/14 anonim válasza:
10
Melyik 150 fős esküvőnek van este 10kor vege?
12/14 anonim válasza:
Amúgy én amikor gyerek voltam, akkor kimentem az autóba aludni. :D De amúgy ahogy írta már valaki, egy kisgyerek simán elalszik a széken is. De amúgy az a legjobb ötlet, amelyiket a #4-es válaszoló írt. Ha lesznek kisgyerekesek az esküvőn, valószínűleg a lányod úgy is azokkal a gyerekekkel fog játszani, szóval talán csak meg lehet kérni azoknak a gyerekeknek a szüleit, hogy figyeljenek a ti lányotokra is, aztán pedig ha az ő gyerekeik kipurcannak és mennének haza, akkor had aludjon ott náluk a ti kislányotok is.
13/14 anonim válasza:
Bakker, ti akartok 150 fős esküvőt, nektek van 7 éves gyereketek, és ti szervezitek oda, ahol még szállás sincsen.
Most milyen megoldást vártok?
Persze, a gyerek elalszik majd összetolt széken is, ha kipurcan, de egy normális szülő eleve oda szervezte volna, ahol van szállás és le tudja fektetni. Az már csak bónusz lenne, hogy a többi kisgyerekes családnak is meg lenne oldva a hasonló problémája.
14/14 anonim válasza:
Bébiszitter legyen ott vele végig, és amikor a gyerek elálmosodik, akkor vigye haza ( ha messze van a lakzi, akkor pedig egy hotelszobába, amit korábban kiveszel) és aludjon nálatok (vagy a hotelszobában) természetesen a bébiszitter is. Ekkora gyereket nem lehet egyedül hagyni éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!