Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Hol tartanátok baba neme bulit?

Hol tartanátok baba neme bulit?

Figyelt kérdés
Sajnos a saját lakás nem opció mert nagyon pici. Viszont szeretnék sok embert vendégül látni. Volt már valaki ilyen helyzetben? Kültéri helyet keresek, leginkább egy családi ház lenne a legjobb de senkinek sincs a közvetlen környezetünkben. Budapesten vagy pest megyében

jún. 30. 13:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Én se tartanék ilyet, az biztos. Ha te ragaszkodsz hozzá, éttermekben is lehet ilyen eseményre helyet foglalni, van aminek van nagy kültéri része.
júl. 3. 09:26
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
A lényeg, hogy alacsonyan repülhessenek a Gripenek, hogy a megfelelő pillanatban rózsaszínű vagy kék jelzőfüstöt bocsáthassanak ki, jelezve az meghatottságtól elalélt népnek, hogy Őxarcsimbókságának lesz-e kukija vagy nem...
júl. 3. 09:39
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

- Szent István Bazilikában

- az Országház kupolacsarnokában

- a zebegényi trianoni emlékműnél

- a hollókői várban

- a Paksi Atomerőmű 4-es blokkjában

júl. 3. 09:49
 14/19 anonim ***** válasza:
57%
Jól van, oltottuk kicsit a kérdezőt (én is), de tényleg ilyenek csak az amerikai romkom filmekben vannak és oda is valók. Egyszerűen csak meg kell mondani (ha akarja) és kész, nem kell semmiféle felhajtás. Tejfakasztó buli sem kell, meg semmi ilyesmi.
júl. 3. 09:55
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem tartanék, láttam egy csomó videót, a többség eröltett időhúzás, inkább ciki, mint meghitt vagy aranyos. Arról nem is beszélve, amikor pár szülő nem tudja titkolni, hogy nem elégedett a baba nemével.
júl. 3. 14:48
 16/19 anonim ***** válasza:
41%
Nem az a kérdés, hogy hol, hanem hogy mikor. Szerintem akkor, ha majd eldöntötte, mi akar lenni. Úgyhogy várhatsz még pár évet.
júl. 3. 20:13
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
Keresem azt a kérdést, hogy "tartanátok-e ilyen bulit", de ez nem az, ti nem tévedtetek el, előző "válaszolók"? Egyébként én egy pikniket javasolnék valami kirándulóhelyen, elég jó az idő, csak légyszi ne lufikkal csináljátok, az környezetszennyező. De tényleg ki lehet bérelni egy napra valami termet is, étterem különtermét pl.
júl. 4. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:
45%
16, ez jó:DDD
júl. 4. 20:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Sehol.
júl. 14. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!