Mivel én még nem tudom hogy fiú vagy lány lesz,ezért a férjem kitalálta hogy tartsunk egy ilyen bulit,viszont nem igazán tudjuk hogy kell ezt megtartani. Valami ötlet?
Életemben nem hallottam ilyen buliról, de szerintem más se nagyon... szóval bevált ötletek nemigen vannak...
2020. ápr. 24. 11:33
2/14 anonim válasza:
Az elkövetkező 4-6hónapban sehogy.
2020. ápr. 24. 11:40
3/14 anonim válasza:
Ha tartanék egyszer, akkor megkérném az orvosomat, hogy egy cetlire írja fel a baba nemét, amit egy borítékba beletennék. Ezt a borítékot odaadnám egy családtagnak v.barátnak, aki rendelne egy tortát lányos v.fiús színű töltelékkel.
Összehívnám a szűk családot meg esetleg egy-két barátot egy ebédre és desszertként felvágnánk a tortát. Ott kiderülne a baba neme..
2020. ápr. 24. 11:44
4/14 anonim válasza:
Korona végén...
2020. ápr. 24. 12:00
5/14 anonim válasza:
Én nem tartanék amúgy sem, most meg főleg nem!
De barátnőmék két éve úgy csinálták, ahogy itt már írta valaki, hogy a dokinak adtak egy borítékot, hogy írja bele a baba nemét. Azt a borítékot vitték a cukrászdába, oda adták, mondták, hogy belül rózsaszín vagy kék legyen, attól függően, mi van a borítékban. Majd az összejövetelen ebéd után felvágták a tortát.
De ugyan így meg lehet oldani lufikkal pl. Oda is viszed a kis lezárt borítékot, oda adod és kész.
De mondom én most ebben a jelenlegi helyzetben biztos nem csinálnék ekkora felhajtást.
2020. ápr. 24. 12:13
6/14 anonim válasza:
Én is ezen töprengek most 😊 csak én a lufis dolgot vállalnám be amiben kék vagy rózsaszín konfetti van. Viszont én nem bírnám ki, hogy ne én tudjam meg először a babám nemét, úgyhogy csak a családnak és a barátoknak jelentenénk be lufival a dolgot...így viszont nem akkora poén és most a helyzet miatt amúgy sem lehet bulit tartani. Viszont még csak 10 hetes terhes vagyok szóval még bőven van időnk. Hátha addig lemegy a vírus és esetleg sikerülne titokban tartani a nemét...mert még mi se tudjuk 😅😅😅
2020. ápr. 24. 12:26
7/14 anonim válasza:
Sehogy. Ebben a helyzetben meg pláne nem. Én flancolásnak gondolom, meg az embernek mindig ki kell találni valami indokot, hogy bulizzon...
Amugy a lufis megoldád bőven jó.
2020. ápr. 24. 12:29
8/14 anonim válasza:
Helyzettől függetlenül, ha netán lesz még babám, akkor nekem a lufis-konfettis tetszik.
2020. ápr. 24. 13:04
9/14 anonim válasza:
Nem tartanék. Több rokonomnak is a terhesség végén derült ki, hogy nem kisfiú, nem lány, amit korábban mondtak. Volt akinél szülésnél derült ki, hogy nem fiú. Felesleges ilyen bulit csinàlni.
2020. ápr. 24. 13:21
10/14 anonim válasza:
Igen, olyan meg csak a mesében van, hogy első trimeszterben genetikai vizsgálat a baba pontos nemét is feltárja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!