A véleményetek érdekelne, hogy egy rákos beteget és egy 9 hónapos babát tartanátok egy házban?
Figyelt kérdés
A rákos betegről már lemondtak az orvosok, nem adnak semmilyen kezelést. 3 daganata van2015. jún. 8. 16:25
1/21 anonim válasza:
Miért ne? A rákot nem lehet elkapni.
2/21 anonim válasza:
Attól félsz, hogy elkapja? A rák nem terjed cseppfertőzéssel.
4/21 anonim válasza:
Lévén hogy a rák nem fertőző így nem látom akadályát.
5/21 anonim válasza:
mivel úgy látom sajnálatos, de leépülési szakasz, nagy esélye van tüdőgyulladásra, köhögésre, egyéb bakteriális fertőzések megkapására és terjesztésére. nem a rákkal a baj, habár lehet nem is sokáig lesz már a házban.
6/21 anonim válasza:
Nem!
És nem azért nem, mert úgy gondolom, hogy a 9 hónapos is érzi a körülötte lévők rezdüléseit. Ami azért egy végstádiumú rákos beteg esetén feltehetőleg negatív.
7/21 anonim válasza:
És akkor kit raknátok ki? A végstádiumú rákos beteget vagy a kisbabát? Most ezt komolyan gondoljátok? Egy halálos beteg embert kiraknátok, mert a baba érzi a rezdüléseket? Istenem...
8/21 anonim válasza:
Egy házban tartani? Tartani növényt szoktak, meg állatot, nem embert, bmeg. Agyad meg nem sok van, ha ekkora baromságot kérdezel
9/21 anonim válasza:
nem kirakásról van szó szerintem, hanem csak az összeköltözés átgondolásáról.
nem tudom ki a lepontozó, aki kivágna egy beteg embert, engem meg pontoz.
10/21 anonim válasza:
7. vagyok. Akár kirakás, akár összeköltözés, nagyon szomorú, hogy bárkiben is felmerül, hogy, hogy káros lenne a babára. Csak gondolkodni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!