Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A véleményetek érdekelne,...

A véleményetek érdekelne, hogy egy rákos beteget és egy 9 hónapos babát tartanátok egy házban?

Figyelt kérdés
A rákos betegről már lemondtak az orvosok, nem adnak semmilyen kezelést. 3 daganata van

2015. jún. 8. 16:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A rák nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető tüdőgyulladásban fog meghalni. Édesapám is otthon halt meg, rákban, őt is hazaküldték az orvosok.

Akkor a házban egy 6 éves és egy 1 éves lakott (rendszeresen), és átmenetileg egy 4,5 éves, egy 2 éves és egy 5 hónapos.

A rákos beteget is megilleti az a jog, hogy otthon, a szerettei között haljon meg. Ha tüdőgyulladás vagy bármi fellép, akkor még mindig el lehet különíteni a 9 hónapost.

2015. jún. 8. 17:40
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a beteg nem is akarna hozzánk költözni, én magam költöztetném be a házba a 9 hónapos gyerekem mellé.

Az utolsó hónapjait, heteit legalább a szerettei között töltse, ráadásul ott lesz a kis csöppség..nincs más, akitől több szeretetet kaphatna, mint attól a babától.

NEm is értem hogy merül fel egyáltalán ez a kérdés..

2015. jún. 8. 18:07
 13/21 A kérdező kommentje:
A beteg 80 éves, a lábait már nem érzi, a tüdején és a veséjén és gerincén van daganat, valakinek volt hasonló helyzetben ismerőse, rokona?
2015. jún. 8. 18:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

De most milyen választ vársz?? Komolyan nem értem.

Mit számít, hogy milyen állapotban van? Persze szörnyű, és nagyon sajnálom, hogy meg fog halni a rokonod, de nem tudom összefüggésbe hozni ezt egy babával..

Milyen választ vársz? Írd le és én visszaböfögöm neked..

2015. jún. 8. 18:13
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

Le mernem fogadni, hogy a kerdezo anyosarol van szo, akit a ferje oda akar hozzajuk koltoztetni, csak a kerdezo a gyerekre hivatkozva nem akarja...

Ha tevednek, akkor bocsi :)

2015. jún. 8. 18:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én születtem, a rákos nagyapám már haldoklott. Máj-, gyomor- és tüdődaganata volt. Szegény még hónapokig szenvedett. Egy házban éltünk, anyu ápolta, nekem az égvilágon semmi bajom nem lett a rezgésektől meg egyebektől. Szerintem neki is jobb volt így tölteni az utolsó hónapjait. Állítólag az orvosok max. 3 hetet adtak neki, majdnem egy évvel később hunyt el.
2015. jún. 8. 19:22
 17/21 anonim ***** válasza:
18%
Megertem az aggodalmat olyan szempontbol hogy a kemo es sugar miatt biztos nem engednem hogy egyutt legyenek. Peldaul mikor a ket eves ocsem korhazba kerult nekem a noverenek kellett befekudnom vele mert anyukank sugarkezelest kapott es nem engedtek be a gyerekosztalyra
2015. jún. 8. 21:25
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolso voltam. Most lattam a kiegeszitest hogy nem kap kezelest. Ebben az esetben igen
2015. jún. 8. 21:27
 19/21 anonim ***** válasza:
69%
Kedves utolsó válaszoló! Nem ismerem a konkrét esetet, de valószínű, Anyukádat védték a gyerekektől és nem fordítva. Nyilván azért nem mehetett a gyerekosztályra a kórházba, mert a kezelésektől, illetve a betegségektől legyengült szervezetére veszélyesek lettek volna a kisgyerekek által terjesztett betegségek. Ő nem lett volna veszélyes a gyerekekre.
2015. jún. 8. 22:18
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Igen, volt. Az Édesapámat hazaküldték a kórházból. Melanomája volt, tele volt áttétekkel, nem lehetett rajta segíteni. A kemot nem bírta volna ki, mert a mája is tele volt áttétekkel.Édesanyám kérte, menjünk, én pedig mentem 3 kisgyerekkel (5 hónap és 4,5 év közöttiek voltak, 240 km volt az út). Látszólag már nem ismert meg bennünket, de azért én azt hiszem, talán mégis. Délután értünk oda, másnap reggel békésen meghalt.

Biztos vagyok benne,hogy jobb volt ez így, mint idegenek között, kórházban, emberi méltóságától megfosztva.

2015. jún. 8. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!