A véleményetek érdekelne, hogy egy rákos beteget és egy 9 hónapos babát tartanátok egy házban?
A rák nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illető tüdőgyulladásban fog meghalni. Édesapám is otthon halt meg, rákban, őt is hazaküldték az orvosok.
Akkor a házban egy 6 éves és egy 1 éves lakott (rendszeresen), és átmenetileg egy 4,5 éves, egy 2 éves és egy 5 hónapos.
A rákos beteget is megilleti az a jog, hogy otthon, a szerettei között haljon meg. Ha tüdőgyulladás vagy bármi fellép, akkor még mindig el lehet különíteni a 9 hónapost.
Ha a beteg nem is akarna hozzánk költözni, én magam költöztetném be a házba a 9 hónapos gyerekem mellé.
Az utolsó hónapjait, heteit legalább a szerettei között töltse, ráadásul ott lesz a kis csöppség..nincs más, akitől több szeretetet kaphatna, mint attól a babától.
NEm is értem hogy merül fel egyáltalán ez a kérdés..
De most milyen választ vársz?? Komolyan nem értem.
Mit számít, hogy milyen állapotban van? Persze szörnyű, és nagyon sajnálom, hogy meg fog halni a rokonod, de nem tudom összefüggésbe hozni ezt egy babával..
Milyen választ vársz? Írd le és én visszaböfögöm neked..
Le mernem fogadni, hogy a kerdezo anyosarol van szo, akit a ferje oda akar hozzajuk koltoztetni, csak a kerdezo a gyerekre hivatkozva nem akarja...
Ha tevednek, akkor bocsi :)
Kedves Kérdező!
Igen, volt. Az Édesapámat hazaküldték a kórházból. Melanomája volt, tele volt áttétekkel, nem lehetett rajta segíteni. A kemot nem bírta volna ki, mert a mája is tele volt áttétekkel.Édesanyám kérte, menjünk, én pedig mentem 3 kisgyerekkel (5 hónap és 4,5 év közöttiek voltak, 240 km volt az út). Látszólag már nem ismert meg bennünket, de azért én azt hiszem, talán mégis. Délután értünk oda, másnap reggel békésen meghalt.
Biztos vagyok benne,hogy jobb volt ez így, mint idegenek között, kórházban, emberi méltóságától megfosztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!