Elkezdted már a tombolást annak kapcsán, hogy Magyarországon mindenszentek meg halottak napja van és nem halloween?
5-ös:
Valóban vannak filozófiai kérdések ezen az oldalon, de a javarésze tanácskérés vagy valami olyan konkrét kérdés amire adott esetben a google csak nagy keresések árán ad választ.
Viszont ez a kérdés KONKRÉTAN provokatív.
És nem a tartalma miatt, hanem mert direkt úgy kérdezted, hogy hergeld a halloween elleneseket. Mondom ezt én úgy, hogy már gyerekként imádtam ezt az ünnepet és anno csináltunk halloweeni ottalvós bulikat is. Sokkal, de sokkal jobban megfog mint az év egyik gyásznapja. Ettől még tiszteletben tartom, hogy van akinek az a fontosabb és aki azt tartja elfogadhatóbbnak.
Ezt a vitát mindenképp úgy kell lerendezni, hogy egymás véleményét tiszteletben tartjuk és elmondjuk saját álláspontunkat. De Te konkrétan hisztizőknek állítod be azokat akik nem szeretik a Halloween-t. Ezért provokatív és semmire se jó ez a kérdés.
"Jaj, semmi esetre sem szeretnék senkit hergelni <3"
Persze persze....
Mi ez az eldőlt fagyi?
Nem, és nem is fogom.
Engem totál hidegen hagy maga a Halloween minden létező formájában, én gyerekkoromba még nyomokban sem volt ez elterjedve, nem is ebben nőttem fel így engem ezért hagy hidegen ez a dolog. Ha lesz gyerekem akkor ha szeretné fogom tartani a kedvéért, ha nem akkor nem, erőltetni nem fogom és totál nem érdekel az sem ha valaki szereti és csinálja, és az sem ha valaki utálja és morog miatta. Én mondtam az ismerőseimnek hogy egyik oldalra sem fogok állni se oda akik utálják, és oda sem akik szeretik, én annyit kértem engem hagyjanak ki ebből, mert vannak baráti körben is olyanok akik szeretik meg utálják és amikor aktuális ez a dolog akkor egymás vérét szívják emiatt, de ha lecsengett ez az esemény akkor béke van kb 11 hónapig....
Ezt nem is értem miért kell emiatt civakodni, én mindig mondom nekik hogy engem hagyjanak ki ebből, meg azt is hogy tartsák tiszteletben a másik álláspontját és mindenki csináljon azt amit akar, amikor ez épp aktuális, mert emiatt egy barátságot kár tönkretenni, és sajnos volt ilyen.
Halloween október 31.
Mindszentek Nov.1.
Halottak napja nov. 2.
Mi a gond?
19: Attól, hogy református vagy, lehetsz tájékozatlan.
Tessék:
Ahol pl. én élek, pár éve ez munkaszüneti nap.
P.S. Mi az a "mondassz"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!