Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Van valaki 2023-ba aki nem...

Van valaki 2023-ba aki nem kedveli az ünnepeket?

Figyelt kérdés

Karácsony, születésnap, húsvét

Azzal szerintem sokan így vagyunk, hogy gyerekkorunkba sokkal jobb hangulatba zajlott le bármelyik ünnep. Én is már felnőtt lettem, de már közel sem várom úgy az ünnepeket. Számomra már olyan mindegyik mint bármelyik nap.

2023. júl. 15. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Valahogy régebben a karácsony és a húsvét sokkal jobb volt.
2023. júl. 16. 15:56
 12/18 anonim ***** válasza:

A karácsony már elvesztette varázsát azzal, hogy szeptember elején már elkezdik a boltok kirakni az árut. Pl a kik...

Régebben a Mikulás hozott egy-két csokit, vagy virgácsot 😇

A mai gyerekek már barbie-kat, legót, kismotort, drága plüssöket kapnak. Minek? És akkor utána még a karácsony.

Ugyanez húsvétkor is.. mi a kertben kerestük a csokitojásokat. Nekik ez már nem elég.

Ez a mobilvilág tényleg besszippantja a gyerekeket. Durva, hogy ilyen kicsiknek már saját telójuk van, és nem is olcsóbb fajtából.

Tiniknél még érthető a telefon, de nem a legújabb samsung, meg mobilnet.

2023. júl. 16. 18:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Rokonom feleségének a lánya már saját okostelefonnal és számmal rendelkezik. 8 éves
2023. júl. 17. 00:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Gyerekként elvarázsolt a karácsony. A karácsony volt a fenyő illat ünnepe nálam. A húsvét meg a locsolkodásé volt a főszerep. Szintén gyerekként. Ma már felninkként, csak egy unalmas száraz munkaszüneti nap.
2023. júl. 17. 16:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Nincs mit már várnunk. Nincs benne semmi izgalmas mert tudjuk a titkát.
2023. júl. 17. 19:32
 16/18 anonim válasza:
Én kicsiként imádtam az ünnepeket most viszont 16 évesen már nem igazán értem minek az a nagy felhajtás ilyenkor. Bár én a szülinappal is úgy vagyok hogy tök felesleges ünnepelni azt mintha ünnepelném,hogy idén sem haltam meg... (A családom teljesen máshogy áll hozzá mint én)
2023. júl. 24. 16:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Az őseink örvendenek értünk hogy xy éve vagyunk itt velük. :)
2023. júl. 26. 09:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnálom, hogy akik így érzik, nem kaptak szeretetet, normális értékrendet. Azt pedig még inkább, hogy felnőttként sem sikerült ezen túllépni és tartalmas, értékes emberi kapcsolatokra szert tenni, hagyományokat kialakítani. Ismerek ilyen embereket (nem sokat) és őszintén elborzaszt, hogy milyen életet élnek. Egyben hálás vagyok a sajátomért.
2023. júl. 31. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!