Szeretitek a nemzeti ünnepeket? Mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Szeretitek a nemzeti ünnepeket? Miket szoktatok ilyenkor csinálni?2022. márc. 15. 20:02
1/19 anonim válasza:
Persze, nagyon sokszor van nemzeti ünnep. Olyankor meghallgatom az adott ország himnuszát.
2/19 anonim válasza:
Semmit. Pihenek, itthon vagyok, sétálok, filmet nézek. Ugyanazt, mint egy átlagos hétvégén csak boltok nélkül.
3/19 anonim válasza:
Csatlakoznék a 2. válaszadóhoz, főleg pihenek.
Régen nem szerettem az ezekhez kapcsolódó iskolai megemlékezéseket - nyűg volt újra és újra végighallgatni, előadni ugyanazt a részletet a háborús magyar múltból.
Ennek ellenére olykor szívesen vennék részt újfajta megemlékezéseken, ha lenne rá lehetőségem.
4/19 anonim válasza:
Gondolok a harcos őseimre és büszke vagyok rájuk.
5/19 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel. Amióta ennyire átpolitizált minden efféle ünnep, azóta meg kifejezetten igyekszem távol tartani magam ilyenkor mindentől.
6/19 anonim válasza:
Alapbol szeretnem, de mar teljesen a politikarol szol emiatt herotom van az unnepektol.. annyibol jo max hogy nem kell dolgozni
7/19 Isti22 válasza:
Minden nemzeti ünnep állami propaganda, régen is azok voltak, ezért nem szeretem őket. Szerintem méltatlan, és az alanyai szembeköpése. Tartalmatlan, üres az egész, nincsenek hozzájuk kapcsolódó népszokások.
Én tegnap dolgoztam.
8/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekelnek, csak a szabadnapnak örülök.
9/19 anonim válasza:
Elveszítette a lényegét az egèsz.Birkamenetek meg egyéb agymenések vannak:D
Tehàt nem érdekel az egész.Az akkori igazi hősökről akikről szólnia kéne az egésznek alig esik szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!