Szeretitek a nemzeti ünnepeket? Mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Szeretitek a nemzeti ünnepeket? Miket szoktatok ilyenkor csinálni?2022. márc. 15. 20:02
12/19 anonim válasza:
Szeretem a nemzeti ünnepeket, főleg ha hétköznapra esik. Igyekszünk mindig valami programot csinálni ha az időjárás nem szól közbe.
15/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem erdekelnek, se a hősök, se az egesz téma. Örülök, hogy nem kell dolgozni és pihenek.
16/19 anonim válasza:
mit kellett lepontozni gyökszik??
17/19 anonim válasza:
Szeretem, mivel hosszúhétvége. Ilyenkor pihenünk, takarítunk, kertészkedünk.
Ünnepségekre nem járok, torkig vagyok azzal hogy aktuálpolitikai tüntetést csinál belőle minden párt.
18/19 Metionin válasza:
Nem érdekelnek, általában dolgozni szoktam, mert nem magyar munkarend szerint dolgozunk, csak az az ünnep szabad, ami a kinti munkarend szerint szabad.
19/19 anonim válasza:
50 éves elmúltam, de még soha egyetlen emberrel se találkoztam, aki fontosnak tartott volna egy nemzeti ünnepet. A munkaszüneti nap, na az a lényeg...
Gyerekkoromban mindig március 15-én kezdte a veteményezést az egész település, aztán április 4-én ültették a krumplit, május 1-én meg a tökféléket. :)
Most már homokszem került a gépezetbe, mert április 4. nem munkaszünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!