Csak én vagyok úgy, hogy utálom az ünnepeket?
Figyelt kérdés
Nekem hatalmas stresszt okoz az ajándékozás és az ünnepekre való készülés, ezért utálom az összes ünnepet. Még a saját névnapomat és születésnapomat sem szeretem. Más is érez így?2022. márc. 30. 15:25
2/12 anonim válasza:
Én a karácsonyt és a szilvesztert utálom, egész más okból, mint te. Azt se nagyon szokták érteni az emberek.
3/12 Gyakori93 válasza:
Nem mondom, hogy utálom az ünnepeket, de számomra teljesen közömbösek. Én nem tartom meg az ünnepeket, se a születésnapot, se névnapot. De ha felköszöntenek, akkor megköszönöm. Ha meg esetleg meghívnak az ismerőseim valamilyen szülinapi/névnapi bulira, akkor természetesen elmegyek, ha nincs jobb dolgom.
4/12 anonim válasza:
Én is utálom őket. Üdv, egy kereskedelemben dolgozó!
5/12 anonim válasza:
Én csak a szilvesztert szeretem.
6/12 anonim válasza:
Utálom az egész felhajtást ünnepek előtt, főleg ami mondjuk karácsony előtt van. Jóformán beköszönt az ősz, és már kezdődik az egész ajándékozósdi.
7/12 anonim válasza:
Nem utálom, mert nem stresszelnek az ünnepek, inkább élvezem.
8/12 Kovács Eutanázia válasza:
Sok ünnep az ok nélküli jutalmazásról szól a köréjük épült fogyasztói iparággal együtt.
9/12 anonim válasza:
Ünnepnapokon épphogy nincs is nyitva semmi, ne gyertek a vásárlással, meg a fogyasztással! Nem kötelező vásárolni! Ajándékozni sem! Lehet minden napotok egyformán szürke, minden különlegesség nélkül.
10/12 anonim válasza:
Ünnepnapokon éppen nincs, előtte viszont pl karácsony előtt hosszabbított nyitvatartással voltunk, a megnövekedett forgalomról nem is beszélve. Szerintem nem is azok panaszkodtak az ajándékozásra meg fogyasztói társadalomra, akik nem, vagy csak mérsékelten csinálják, hanem akiknek muszáj a vásárlókkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!