Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Halloweenra miket terveztek?

Halloweenra miket terveztek?

Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 01:52
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
77%
Én megidézem a Sátánt és ráuszítom a szomszédra!
2022. okt. 17. 15:54
 22/31 NTBS ***** válasza:
72%
Egyenlőre nincs konkrét terv, bár én ezt nem ünneplem.
2022. okt. 17. 18:38
 23/31 anonim ***** válasza:
80%
Gyerek kap halloween nasit, illetve TALÁN a tökfaragás belefér. Szeretett volna egy bulit, de nem jön össze. Sajnos idén a suliban sem lesz szerintem, legalábbis nem szóltak. Mondjuk, szülőként örülök, hogy kivételesen nem lesz jelmezes bulijuk, másrészt meg sajnálom, hogy ezt is elvették tőlük :(
2022. okt. 17. 22:27
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly erősre sikeredett a Halloween. 31. este elmentünk moziba horrorfilmet nézni. Aztán éjszakai túrára a budai hegyek erdeibe. Ahol egy maszkos pranket is sikerült eszközölni haha:D Azóta sem felejtettem el haverom arcát.

Idén tervezek egy maratoni mozizást az éppen futó horrorfilmekkel esti órákban. Szabaduló szobát valami ilyesmi tematikában (sorozatgyilkos, vagy ez Fűrészes szoba ahol még nem voltunk). És az elmaradhatatlan tökfaragások persze, mint minden évben.

Nagyon jó lenne egy beköltözős buli, de egyelőre sajnos senki sem vevő rá:(

2022. okt. 18. 11:44
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
*beöltözős
2022. okt. 18. 11:44
 26/31 anonim ***** válasza:
64%
Én kisgyerekes környéken élek, itt minden évben van ilyen házról-házra járós cukorgyűjtés. Feldíszítjük a házat, tököt faragunk, a gyerek megy, meg várjuk a többit, iszunk a szomszédokkal.
2022. okt. 18. 12:30
 27/31 A kérdező kommentje:

Hát pont h a Halloween a legolcsóbb ünnep, ha már annyira zsugoroskodik valaki. Egy kis szórakozás nem árt senkinek sem. Főleg h utánna emlékezünk a szeretteinkre. az eltávozottaink sem akarnak örökre szomorúnak látni. sokan azért pont h a félelmet élik át. arról is szól ez az ünnep h betekintést nyerjünk a túlvilágra. azért h értelmet vigyünk a spirituális vagy vallási gondolatainknak.

amúgy ez a betakarításról szól. az ősz bekőszönte és a hideg idők felkészüléséről szól. mivel közel van a halottak napjához, ezért fűzzük össze a halállal, horrorral, gonoszság és jóság létezésével, a túlvilágok létezésével stb. ezeknek a felfogasához sokan csínyeket és mulattaágokat kevernek.utánna pedig a komor tisztelet adás és gyászolas.

tehát nagyon sok érzelem is fűződik ehhez az ünnephez. nem kell agyba-főbe vásárolgatni. itt is arról kell szólnia a dolgoknak h együtt legyünk azokkal akiket szeretünk.

a tök amúgy tök olcsó és ha van kerted tök könnyen termeszthető. de a kukorica és egyéb betakarítani való termés is fűződik hozzá. lehet díszíteni és ételeket csinálni.

szerintem egy kis csoki és film sem drága. főleg h sztem a karácsony pont a legdrágább és a legképmutatóbb ünnep lett a közhiedelemben.

Én amúgy már most vettem vödröt és nagy zsák csokit s cukrot. a kerítésemre tettem ki, hadd vegyenek a falusiak belőle. tököm van és tökös ételeket csinálok. barátokkal majd buli. családdal party, játék és filmezés.

November 1. pedig mákos süti és mindent feketébe teszek. anyám úrnáját körbe teszem legalább napraforgó művirágokkal, mert az volt a kedvence. eleve a sárga, narancs volt a kedvence, így a halloweeen díszek maradnak, csak a túl mókás elemeket teszem el. gyertyát gyújtok és megsiratom. bár már most megsiratom, mert hiányzik.

2022. okt. 21. 12:40
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
Nem is amerikai szokás, ősi kelta ünnep amúgy.
2022. okt. 23. 20:47
 29/31 anonim ***** válasza:
46%
Előmászok a síromból teliholdnál.
2022. okt. 26. 14:11
 30/31 anonim ***** válasza:
53%
Terveztem, hogy beöltözés és buli, de sajnos nem maradt pénz csak kis kajára számlákra :/
2022. okt. 27. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!