Halloweenra miket terveztek?
Tök faragás, szoba feldíszítése, gyertya gyújtás, jóslás kártyával.
Mint minden évben.
"Semmit. Nem érdekelnek amerikai hagyományon alapuló ünnepek."
Azért azt tisztázzuk le, hogy az az amerikai az kelta. Ugyanis kelta gyökerei vannak a témának, az amcsik is onnan vették át. Én nem tartom ördögtől való dolognak, ha egy kis tökfaragás meg hülyéskedés belefér. Túltolni nem kell.
Iden volt terveben nehany dolog a kulonbozo oszi-teli unnepekre, de sajnos egy szemelyes tragedia okan ugy tunik, nem jon ossze a dolog.
Azert mindenkinek kellemes Halloweent kivanok. Jo, hogy egy boldog unnep is beferkozik az evek alatt a hagyomanyainkba. Nagyon rank fer.
Halloweenra semmit.
A Commemoratio omnium Fidelium Defunctorum alkamából a szokásos áldozati és vérmágiát.
" Én nem tartom ördögtől való dolognak, ha egy kis tökfaragás meg hülyéskedés belefér. Túltolni nem kell."
Ki mondta hogy ördögtől valónak tartom? Egy szóval sem írtam ilyet, hanem hogy egyszerűen nem érdekelnek az ilyen típusú hülyéskedések és marhaságok. Nyilván aki vevő az ilyesmire az csinálja, de számomra nem jelent semmit sem és nam azért mert ördögtől valónak tartanám vagy hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!