Most Halloween-ra ki készűl valamilyen idézgetésre?
Mostanság nem nagy ez a Halloween láz.
Az okkultizmussal sem foglalkoznak sokan.
Egyre unalmasabbakká válnak az emberek.
Mikor tinik voltunk, az osztálytársaimmal rendeztünk egy "szeánszot". Azért teszem a szeánsz szót idézőjelbe, mert valójában buli volt és a hangulat is könnyed volt.
Végül nem lett belőle semmi, Bloody Mary nem jött el értünk.
Akkoriban eléggé beleástam magam ebbe a témába.
Azóta már nem érdekelnek annyira ezek a dolgok, de sok amerikai filmet, sorozatot nézek, amin gyakori téma a Halloween alkalmából rendezett szellemidézés.
És szerintem sok amerikai (és a világon több más nemzet fiai és lányai) fiatal próbál idézgetni a haverjaival, de az egész egy buli, szóval senki (vagy legalábbis kevesen) sem veszi komolyan.
idézgetésre ;)
halloween.info.hu
Mondjuk nem nagyon futott be nálunk, Inkább a temetőjárás és a megemlékezés maradt, meg.
Mi sztorizgatni szoktunk, az ősökről. 1 gyertya és egy üres teríték semmi több. Ez egy gesztus amit a családunk generációk óta tart, azt viszont nem tudom mások is csinálják-e vagy, hogy honnét ered...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!