1/12 anonim válasza:
Én vámpír voltam, de vettem 2 szar műszemfogat mert nem maradtak ott a helyükön, és nagyok is voltak, úgyhogy azzal óvatosan.
De a lecsorgó művér nagyon jól nézett ki xdd
3/12 anonim válasza:
Zatanna Zatara leszek, a párom John Constantine.
5/12 anonim válasza:
Idén nem öltözöm be, de van egy hosszú, fekete parókám, azzal már voltam Samara a Körből, csak egy hosszú, fehér hálóing kellett, a nő az Adams familyből, volt egy sima hosszú ruhám, és sima boszorkány is voltam, fekete ruha plusz kalap. Mindet meg tudtam oldani otthon megtalálható ruhákkal és sminkekkel, csak a paróka(ilyen olcsóbb, kB 2000 Ft) meg a boszikalap került pénzbe.
6/12 anonim válasza:
Tippmixnek, hátha engem is úgy megrak, hogy elmegyek.
7/12 anonim válasza:
Én idén (tegnap volt a buli) Callie voltam az Ugly Americans-ból. És hogy őszinte legyek az eddigi legjobb jelmezem volt. Mármint ez egyedibb volt mint az eddigi Joker, Harley, Annabell stb. jelmezek amiket minden évben elsüt valaki.
10/12 anonim válasza:
#9 szívem, nem vagyok ápolónő, épp ezért öltöztem be, oksi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!