Minek öltözzek Halloweenra?
Figyelt kérdés
Valami olyasmi kéne, amibe lehetek sima egyszerű fekete ruhában és akkor valaminek kisminkelem magam.2020. szept. 29. 20:21
4/15 anonim válasza:
Én nem beöltözni szoktam, hanem simán véres vagy morbid sminkeket produkálni. Volt olyan év, hogy szèthúzott cipzár alól villant ki a "húsom", más évben a nyílt sebeket fogtam össze biztostűkkel, de ha kevésbé morbidat akarsz, akkor pókhálós smink, vagy felemásra sminkelni... ezek egyikéhez se kell jelmez, mert nem az a lényeg.
Youtube: halloween makeup.
5/15 A kérdező kommentje:
Uu igen, #4, pontosan ilyesmikre gondoltam. Ha képeket tudnál küldeni, nagyon hálás lennék!
2020. szept. 29. 23:20
8/15 anonim válasza:
Ha lesz smink is: Jeff the killer.
9/15 anonim válasza:
Pali madárnak mivel magadba szívtad ezt a tudást .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!