“normális emberek csendben emlékeznek a halottaikra, jó érzésű ember nem bulizik ezeken a napokon”
Most az egész mexikói kultúrát degradáltad.
(Día de Muertos)
Na végre a pipa nélküli anonim válaszoló visszatért tovább kötekedni, aki kiadja magát itt egyszerre több embernek. :))
Hát nem tudom. Én életemben nem drogoztam és nem vagyok egy nagy alkohol ivó, ahogy a barátaim sem. De szuper általánosítás volt. :) A kötekedő kommenteket nem olvastam végig. Csak az elejét.
Erről az emlékezésről, temetőbe járásról meg az a véleményem, hogy miért csak november elején KELL kimenni a temetőbe meg emlékezni? Elég szomorú, ha te csak ezeken a napokon teszed meg. Szégyellném is magam,ha ezt tenném, mert nem ezt láttam itthhon. Mi ugyanúgy kimegyünk a szeretteinkhez bármelyik nap. Vagy a sírt gondozni pl. De most nagyon vered a melled, hogy hu megemlékezés. Ha nem tűnt volna fel, a halloween sem november egyre, sem november kettőre nem esik. Tehát nem zárja ki, hogy évente egyszer elmenj a temetőbe, nehogy megszóljanak.
Továbbra sem értem, neked miért fáj, ha valaki bulizik egyet. Én értem,hogy te a gyakorin éled le az életed és neked ez megfelel, de akkora baromságokat írsz, hogy hihetetlen. :D Írj a másfél pipás haverodnak priviben, és átkozzatok el mindenkit,aki nem ilyen életunt mint ti. :D Mellesleg neki se sok hasznos válasza lehet más témakörben sem. Max a kötekedés.
A témát felesleges tovább boncolni. A normális válaszolóknak köszönöm! ;) Nektek mentek a zöldek természetesen..
Aki meg egy nickkel kiadja magát több embernek, az menjen pszichológushoz. Bár amúgy is nagyon ajánlatos lenne, mert ha a rosszindulat fájna, ordítanál. Most pedig további jó gyakorizást non stop. Te itt a hányinger kommentjeiddel emlékszel a szeretteidre. :) Szép emberi tulajdonság!
#24: " ha valakinek a szülei autóbalesetben haltak meg viszonylag fiatalon, akkor van kedve bulizni ilyenkor?"
"Ja azt is elhiszem hogy aki fiatal meg csak azon jár az agya, hogy hogyan és mikor üsse szét magát alkohol/drogok segitségével esetleg csajt szeretne már magának (vagy fiút) meg csak az alkalmat keresi hogy valamilyen cimszóval bulizhasson, "
Te ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod magad? 😀 😀 Én esküszöm egyre jobban szórakozok rajtad.
Te tényleg megkeseredett vagy, akinek fáj ha valaki jól érzi magát. Aki bulizik az nem jóérzésű ember..😂 Igazad van, csak bedrrogozva lehet bulizni.
Te tipikusan az lehetsz, akinek életében nem volt párkapcsolata, sem barátai, és sosem volt szórakozni. És magányában a gyakorin szid másokat akinek van élete. Képzeld nekem szerencsére nem halt meg még senkim. Mit tegyek akkor??? Sírjak a sarokban?
Vagy a másik lehetőség... Hogy egy ócska troll vagy, aki itt provokál. De nagyon gáz vagy, bármelyik lehetőség is áll fent. Mondjuk én őszintén mondom, olyan jót nevettem rajtad. 😂 Menj a többi halloweenes kérdés alá is. Add elő a szép agymenésed. Itt meg legyél büszke magadra, hogy sikerült tönkretenni egy kérdést. :) Már írtam neked korábbi kommentemben is, hogy Grat! Ez aztán a megemlékezés!
#30: Biztosan a karácsonyt sem szabad tartani szerinte. Aki a húsvétot szereti esetleg, az is milyen ember??? Úristen aki szilveszterkor bulizni mer, az maga az ördög! Hiszen miért nem ül inkább a gyakori előtt még hajnal kettőkor meg négykor is mint ez a troll és miért nem szid másokat?? Hiszen tuti drogozni mennek ezek az emberek ilyen helyekre, vagy csajt/pasit fogni maguknak. Ezerszer jobb itt trollkodni!
Miért pont az én kérdésem alá jött ez a barom. A többi Halloween jelmezes kérdés alatt olyan jó kommentek érkeztek. Segítenek a másiknak a beöltözéssel kapcsolatban, buli ötleteket is olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!