A nőnapi köszöntgetők tudják vajon, hogy sokan mit gondolnak róluk?
Arra nem gondoltál, hogy ez szimplán egy extra kedvesség a féfiak részéről ezen a napon? :D
Én nem azért veszek virágot nőnapon, mert muszáj, hanem azért, mert jól esik, hogy ezáltal egy kis örömöt csempészhetek az érintett nő napjába. Van, aki máskor is kap tőlem virágot, de van egy nap, ami csak a nőkről szólna. Ez szerintem szép gesztus.
Ha férfi vagy, akkor megértem, hogy nem érted, ha nő vagy, akkor viszont elég rossz tapasztalataid lehetnek, hogy ilyen kép alakult ki benned...
Ezeket a hülyeségeket TE gondolod, NEM akiket megköszöntöttek - ök többségben normális embere/nök, akik örülnek a figyelmességnek, akkor is, ha nem tartanák annyira fontosnak a nönapi köszöntést.
HA te komolyan ilyeneket gondolsz, akkor igen komoly bajok vannak VELED, nem ártana valamiféle lelki segítséget igénybe venni, mielött még rosszabb lesz az állapotod!
Hidd el, a nők magasról leszarnak téged és az összes többi nőgyűlölőt.
Mindenki tudja, ki a munkahelyen a befordult nőellenes ergya.
Szinte az összes variációt be lehetne hozni a jelentési okok közé.
Trágár vagy, provokatív vagy, és valótlanságokat írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!