A nőnapi köszöntgetők tudják vajon, hogy sokan mit gondolnak róluk?
Baba, mennyiségjelzőkkel majd akkor dobálózzál, ha fel tudsz mutatni egy HITELES közvéleménykutatást.
A sok nem magadat jelenti meg anyádat esetleg.
“ hogy ez egy kommunista ünnep”
Az ugye megvan, hogy pl. németország nyugati tartományaiban is köszöntenek?
Sőt, férfinap (vagy apáknapja, kinek hogyan tetszik) is van.
15: nem hasonlítható hozzá, mert van ahol Männertagnak hívják, nálunk csak nagyon ritkán hallom hogy Vatertag.
Egy egyik női ünnephez sem hasonlítható, mivel minket nem ajándékoznak a nők, sem a gyerekek. Mivel Jézus mennybemenetelére tették, így szabadnap, csoportos kivonulás van az erdőbe, és grillezés, evés ivás.
Nőként írom, hogy én sem szeretem a nőnapot, mert a szocializmus "női emancipációs" mozgalma telepedett rá, amivel én nem igazán tudok azonosulni. Ettől függetlenül nem tartom sértőnek, megköszönöm a köszöntéseket és ennyi. Nem kell ebből ügyet csinálni.
Pláne, hogy személyesen páromon és apukámon kívül senki nem köszöntött fel. Párom kanosságán tudok segíteni, édesapám részéről meg kár megfelelési kényszert feltételezni. Akik meg facebookra kiírták, róluk sem gondolom, hogy kanosak és az összes nőismerősüket ilyen formán akarják két vállra fektetni. :))
Öszintén szólva ha a kérdezö azt hiszi, hogy a "kanos" férfiak köszöntik csak meg a nöket, akkor annyira naív, hogy el tudja képzelni, bármelyik nö egy szál vagy esetleg egy csokor virággal rávehetö arra, hogy lefeküdjön valakivel????
EZ legfeljebb vágyálom lehet részéröl, mert vele még életében nem állt szóba egyetlen nö sem, de ennyi ésszel és ilyen hozzáállással ez nem csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!