11/40 A kérdező kommentje:
#10: Pl az ötös válaszoló normálisat írt. Fura nem? Hogy egy valaki nem beszólogatni van itt.
2021. okt. 30. 20:46
12/40 A kérdező kommentje:
#11: Mert hogy kell tartani a mindenszenteket?
Én évközben is kimegyek a nagyszüleimhez a temetőbe hidd el. És fáj, hogy nincsenek.
Nem tudom titeket miért zavar, ha valaki tartja a halloweent és van egy jó buli. Én nem tartok bulit. Leírtam, hogy neten látom, a többség ma öltözött be. De pl a környékünkön tegnap kisgyerekek gyűjtöttek édességet. Nyilván a gyakoris beszólogatókon kívül mindenki idióta.
2021. okt. 30. 20:49
14/40 anonim válasza:
Egy válaszolón kívül az összes válasz felett az van, hogy "anonim". Elég feltűnő, hogy ugyanaz az ember írta az összes kommentet. :) Most néztem, van több halloween buliról kérdés. Érdekes egyik alatt sincs olyan vergődés mint itt... Valami elmebeteg kiélte magát. Grat!
15/40 anonim válasza:
Hétfőn sokaknak korán kell kelni, így inkább péntek vagy szombat tartottak előrehozott összejöveteleket, gondolom.
16/40 anonim válasza:
A szombat a buli nap. Másnap lehet lazítani.
17/40 A kérdező kommentje:
#16, #17: Valóban. Igazatok lehet!
2021. okt. 30. 21:37
18/40 anonim válasza:
Imádom ezt a “nincs halloween, nálunk mindenszentek van!!!4!” Dumát, miközben nem is egy napra esik a kettő :)
Egyébként igen, a péntek-szombat könnyebb bulinap miatt, miután lehet sokáig aludni, ellenben a vasárnappal
19/40 anonim válasza:
Van ahol nem is november 1,2 🙃 ők biztos nem ma tartják 🙃
20/40 anonim válasza:
Mert ma van szombat. Ráadásul egy órával több is lesz. Hiába van holnap, okt 31 -én, hétfő reggel a többség dolgozni megy, nem bulizik előző este éjszakába nyúlóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!