Mennyi ideig hordtátok a kokárdát idén március 15.e környékén?
Ellenszenves számomra. Nem hordom sosem.
Fidesz már úgy is hazaárulónak hív, mert aláírtam a NoLimpiát.
Jobbikkal nem közösködöm közös múltunk miatt, amikor bántották a családom, mert nem volt rajtuk kokárda.
Fekete szalagot hordok március 15-én. Minden okok megvan rá. A nemzet gyász.
Érdekes kérdés. Én magam nem hordok kokárdát, de nem azért, mert nem szeretem, vagy ellenszenves volna.
Egyszerűen csak nincs nekem, és amikor szerettem volna vásárolni, sosem kaptam olyat, ami az ízlésemnek megfelelő kivitelű lett volna. (Az ízlésemnek megfelelő azt is jelenti, hogy nem lehet ízléstelenül drága.)
Szerintem a kokárda ugyanúgy, mint a nemzeti színű zászló, a nemzethez való tartozást jelenti.
Ezzel fejezzük ki azt, hogy bár elbukott a 48-as szabadságharc, de mi azért továbbra is összetartozunk, mert magyarok vagyunk.
(Régen csodálkozva olvastam a történelemkönyveket, amiből kiderül, hogy az aradi tizenhárom vértanú nagy többsége nem is volt magyar származású.)
Egyszer Svájcban is jártam, és ott meglepődve tapasztaltam, hogy mennyi rengeteg helyre van kitűzve a svájci zászló. Szerintem mi magyarok nagyon el vagyunk maradva ettől. A svájciak valóságos márkajelzést csinálnak a zászlajukból. Én nagyon örülnék neki, ha a magyar zászló is kiváltaná az emberekből azt az érzést, hogy biztonságos helyen vagy. Jó lenne, ha lehetne számítani a magyar márkajelzéssel ellátott áruk minőségére. Úgy érzem, ebben még el vagyunk maradva a svájciaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!