Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Koronavírus vész alatt most...

Mi a fene kérdése:

Koronavírus vész alatt most akkor családi ebéd engedélyezett, vagy helyes?

Figyelt kérdés

Emiatt nem tartottunk már névnapot, szülinapot, ami nekem

mint anyukának fájó pont. Ketten vagyunk a papával-65 év fölöttiek-, a két gyerekünk családostól másik településen. Én hívtam őket, de nem jönnek. Helyes ?

2020. márc. 29. 12:51
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat.KONKRÉTAN NEM AZ ÉN SZÜLINAPOM LETT VOLNA.Megértettem mindent, a gyerekeim is, chatelni szoktunk.A gyerekeink jobban féltenek minket, mint mi magunkat, de betartunk mindent, mert még sokáig szeretnénk a családunkat segíteni. Nagyon sajnálom azokat a családokat, akiket tragikusan érintett a járvány, akár Mo-on akár külföldön.
2020. márc. 30. 21:31
 22/22 anonim ***** válasza:

Én azért árnyalnám egy kicsit. Mert ez attól is függ, hogy akik össze akarnak jönni, azok hányan vannak és mennyit kell mászkálniuk / kapcsolatot tartaniuk másokkal.

Mert pl. ha a gyerekeid vagy a párjaik közül akár egyikük is nem otthonról dolgozik, akkor tiszta sor, hogy most nem tanácsos menni.

Ha viszont otthon dolgoznak, és nem érintkeznek senkivel, akkor miért ne?

Én már egy hónapja itthon vagyok (kb. 10 naponta bevásárlok neki is, magamnak is és annyi), és én bizony meglátogatom az anyámat. Nem mintha nem lenne fontos az egészsége (és a sajátom is) vagy hazardírozni akarnék. Ha nem tudnék itthonról dolgozni, akkor természetesen más lenne a helyzet.

2020. ápr. 4. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!