Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Ti is örülök hogy vége az...

Ti is örülök hogy vége az ünnepeknek?

Figyelt kérdés
Én pia nélkül nem tudom feldolgozni
2020. jan. 1. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Szerintem a január, február a legdepressziósabb időszak. A karácsonyi ünnepek jók, még ha vannak idegesítő vagy felesleges körök (kötelező rokonlátogatás) is benne. Előtte, novemberben meg decemberben meg már lehet készülni rá, várni a pihenést, kikapcsolódást. Ilyenkor viszont lehet menni vissza dolgozni, indul újra a mókuskerék. Ráadásul a nappalok rövidek: az emberek többsége sötétben megy dolgozni, és sötétben is ér haza, utána már semmi kedved csinálni semmit. Ja, és még hideg is van kint (mondjuk engem pont nem zavar, de tisztában vagyok vele, hogy sokan nem szeretik).
2020. jan. 2. 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem
2020. jan. 3. 00:37
 13/14 anonim ***** válasza:
31%

senga222 nevű felhasználó válasza:

Igen

Mert az egész csak az ajándékokról , Facebook posztokról stresszről és pénzről szól

Neked barátom, neked. Elég szomorú mondjuk.

2020. jan. 3. 14:41
 14/14 anonim válasza:
52%

Az ünnepeknek örülök hogy vége.

Eddig se szerettem a karácsonyt de a mostani kifejezetten szar, semmilyen volt. Már a kötelező rokoni körök sem működnek, úgyhogy jövőre úgy ahogy van ki is hagyom.

Hideg van úgyhogy kimozdulni sincs nagy kedvem, barátok is szerte szét. A szilveszter mondjuk jól sikerült mert túráztam, de azt meg amúgy is szoktam ünnepektől függetlenül.

Dolgozni visszamenni nincs kedvem, de itthon is unalmas már ülni.

2020. jan. 3. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!