Ti mit csináltatok tegnap este?
Figyelt kérdés
Ki hogy töltötte halloween éjelét? Tudom nálunk ez nem divat, de szerintem egy nagyon jó ünnep, és szívesen látnám ha itt is megtartanák valamilyen formában. Ti mit csináltatok ezen éjen? Én megnéztem 1 filmet, elmentünk a haverokkal sörözni, és kb eggyi. Tavaly picit durvább volt, volt idézés is meg minden.2019. nov. 1. 13:22
1/13 anonim válasza:
Moziba voltam tesómmal. De nem azért, mert halloween volt, hanem csak úgy,
3/13 anonim válasza:
Buliztam,de nem a Halloween miatt. Mai napot szinte átalszom,másnapos vagyok
4/13 anonim válasza:
Aludtam. Amúgy is korán fekvős vagyok, plusz tegnap este a férjem nem is érezte jól magát, úgyhogy 9 után már ágyban voltunk.
5/13 anonim válasza:
Nem tartom.
Filmet néztem, olvastam, aludtam - ez a szokásos.
6/13 anonim válasza:
Nem tartom, kicsit tv-ztünk, majd korán lefeküdtünk, mert nehéz hét volt.
7/13 anonim válasza:
Tegnap este számítógépes játékokat játszottam és egy jó könyvet olvastam.
8/13 anonim válasza:
Töklámpásokat égettem és halloweeni zenét hallgattam. Minden évben így ünneplem,szeretem főleg a hangulata miatt.
9/13 anonim válasza:
Dolgoztam. Ma itthon vagyok. Holnap dolgozom. Holnapután itthon vagyok.
Tetszik a sorminta?
10/13 anonim válasza:
Elutaztam meglátogatni a rokonokat (~200 km vonattal), beszélgettünk, étterembe, fürdőbe mentünk és ennyi. Halloweent mi se tartunk, bár nincs semmi bajunk vele, jól néztek ki a kifaragott tökök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!