Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztalykirandulason miket...

Osztalykirandulason miket csinaltatok estenkeknt 9-10ben?

Figyelt kérdés

2019. szept. 23. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Én pihentem, majd aludtam.
2019. szept. 23. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Pihenés, közös filmezés, felfedeztük a környéket, sütögettünk a tábortűznél.

Pár srác berúgott, de ne róluk vegyél példát. :D

18/L

2019. szept. 23. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Fiúk tekintetében sztorizgatás több-kevesebb alkohol jelenlétében, közben meg zenéket raktunk be telóról. Legalábbis anno mi így töltöttük azokat az estéket.
2019. szept. 23. 20:59
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Mesélnék de az a baj, hogy elég felismerhetőek a történeteink.

Maradjunk annyiban, hogy mi nem voltunk szentek. Nagyon nem. De hogy osztálytalálkozón mindenki sírt a röhögéstől, mikor felemlegettünk pár sztorit, az is biztos! Megérte őrültnek és rossznak lenni.

Hozzáteszem mindenkiből tisztességesen dolgozó felnőtt ember lett. A fiatalkori állatkodás nem jár törvényszerűen kéz a kézben a teljes lezülléssel.

2019. szept. 23. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk tizediktől volt ott alvós osztálykirándulás a második gimimben (az első gimimben kilencediktől, de túlzottan nem emlékszem).

Tizedikben egy koleszben voltunk. Volt lány, aki berúgott két korty sörtől. Volt egy, aki belázadodott és ofőhelyettesnő borogatta. Volt két lány; összevesztek, majd kibékültek. Volt egy csapat gyerek, akik egy szobában iszogattak, zenét hallgattak, dumáltak - ők nem tudtak valami miatt a szobaajtón bemenni; folyton a mi szobánkba jöttek és a mi ablakunkon át másztak a másik szobába.

Néhányan meg összeültünk és beszélgettünk, nem ittunk.

2019. szept. 23. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Esténként? Hazamentünk. Szar osztály voltunk, szóval egészen a közeli tóig eljutottunk osztálykiránduláson, strandröpizni, sörözni... ennyi szervezőkészség volt bennünk 😃

Semminél végülis jobb volt.

2019. szept. 23. 21:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Zenét hallgattunk hármasban-négyesben, majd próbáltunk aludni, meg este még előtte társasoztunk. Ez volt tavaly, akkor szerencsére volt egy kétágyas szoba, idén a 8-10 ágyas szobákkal nem tudom hogy lesz ez az egész 😅
2019. szept. 23. 22:04
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Semmit, ilyeneket mindig kihagytam mert tisztaságmániás vagyok.

Persze nem mondtam el senkinek, helyette " nem bírom a buszt" volt a rege.

2019. szept. 23. 23:08
 9/13 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Elmentünk a pincesorra táncolni, úszni a folyóban, vagy csak kint ücsürögtünk alkohollal, zenével, a két jó fej tanárunkkal.
2019. szept. 24. 00:15
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Ittunk sört (nem szoktam, és azóta sem semmit) de nem kellett volna, mert kultúrálatlanul viselkedtünk külföldi lányokkal, és azóta is szégyellem magam a társaim nevében is.

Tehát legyen kaland, de az legyen inkább építő, mint romboló. Lehet, hogy a feleségem lett volna később az a nagyon szimpatikus lány.

2019. szept. 25. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!