Osztalykirandulason miket csinaltatok estenkeknt 9-10ben?
Mi 9.-ben a Velencei-tónál voltunk (ősszel, év elején). Ott igazából még csak ismerkedtünk, akkor kerültünk össze, nem nagyon voltak még szoros barátságok. Volt 1-2, pl a legjobb barátnőmmel mi már ismertük egymást általános iskolábl, oviból, de sokakkal a gólyatáborban találkoztunk először. Ez a suli 2. hete után volt, szóval tényleg azért lett szervezve, hogy összeszokjunk. Egy éjszakát voltunk. Este ütögetés volt, közben játszottunk (felelsz vagy mersz, később "én még soha", ott már alkohollal), beszélgettünk. Volt egy nagy kivetítő, először valami film ment, utána valaki kitalálta, hogy karaokezzunk, szóval az ment egy ideig. Volt, akik "kavartak", de csóknál több nem történt ott. Igazából az egész olyan kis visszafogott, ismerkedős este volt. Persze volt alkohol, meg vodkás gumicukor, vízipipa, de senki nem volt taccskész (gondolom a kezdeti szégyenlősség még dolgozott mindenkiben:D).
Év végén Egerbe mentünk, 3 napra, na ott már volt minden:D Szex, hányás, veszekedés, sírás. Utolsó nap már inkább a szálláson maradtunk, de összességében jól sikerült az is. Csak ott már ugye azért egy összeszokottabb társaság voltunk, megvoltak a klikkek, összetűzések. Idén év elején Sopronban voltunk, az eddigi osztálykirándulások közül ez volt a legjobb szerintem. 5 fős szobákban voltunk, egy idő után átjöttek páran hozzánk, így csaptunk egy "minibulit" (igen, alkohollal). Igaz, hogy másnap kegyetlen volt felkelni 3 óra alvás után (úgy, hogy ketten aludtunk egy egyszemélyes ágyon). De jó volt nagyon, szerintem kellenek az ilyen élmények, hogy egy jó csapat legyen az osztályból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!