Mi volt a leggázabb dolog, ami osztálykiránduláson történt veletek?
Első. :D
Ne haragudj...
Esztergomban voltunk, annyira berúgtam, hogy égő dolgok sorozatát csináltam (ki akartam mászni a hotel emeleti ablakán, mert úgy rövidebb az út lefelé, úgy rángattak vissza, leestem a lépcsőn, lementem a hotel bárjába és beestem a székek közé stb.). Másnap ki kellett jönnöm a Bazilikából, mert annyira másnapos voltam, a tanár csak legyintett. Egy padon fekve vártam meg a többieket, mellettem lévő padon két másik iskolából való lány beszélt arról, mennyire gáz voltam az este, szurkálódni próbáltak, de én csak túl akartam élni a napot.
Csóró osztálykirándulás volt, falusi templom gondnokának házának alagsorában voltunk elszállásolva. Matracokon, hálózsákban aludtunk.
tizenhat 13-14 éves gyerek egy kupacon, konkrétan az egész padló gyerek volt :D
Én voltam a kör/kupac közepén, és hajnalban arra keltem, hogy úgy megjött váratlanul a menstruációm, hogy magam körül mindent összevéreztem. Mintha disznóvágás lett volna :D.
Nagyon ciki volt, csendben átlépegettem mindenkin, felmentem a pincéből, tiszta ruhát keresni. Közben a véres matrac ott maradt a pince, osztály közepén :D
Jó fej volt a tanár akivel voltunk, elment a boltba nekem betétért és felhívattam vele a szüleim, hogy inkább jöjjenek értem, mert nem maradt tiszta pizsamám meg ezek után már nem akartam így ott maradni.
Nem láttam az osztálytarsaim arcát mikor felkeltek és meglattak a csupa vér matracot, de nem is bánom.
Ennek már kB. 12 éve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!