Ciki ha végig sírom a ballagást?
Figyelt kérdés
Nem tudom rokonaim hogy viszonyulnának ehhez. Meg a verset hogy fogom mondani azt nem tudom..Kb azt a percet fogom TALÁN kibírni sírás nélkül amikor mondom a verset. Hogy fogok kinézni kisírt vörös szemekkel? Ti síratok a ballagáson?Meséljetek kicsit:(2017. máj. 19. 19:05
21/25 anonim válasza:
Szerintem könnyezzél. Saját őszinte, belülről, mélyről jövő önkifejezésed vagy mi. Csak ilyen formában jön ki , amit érzel. Szerintem tök jó, hogyha meghatódsz a műsoron, vagy az osztály, az épület, a kirándulások, a tanárok annyit jelentenek neked. Csak akkor ne fesd ki a szemed, hogyha tudod, hogy hajlamos vagy könnyezni, nálunk egyik csajszinak szétfolyt a fekete szemköré húzott vonala, és folyt le az arcán. Aranyos volt, szegénykémet nagyon megérintette a ballagás. Hát amúgy elválás meg ilyesmi, meg kezdesz felnőni, tovaszállsz az egyik fészekből, na, van annak súlya; amúgy asszem, én is sírtam, de nekem nem volt kifestve a szemem. Illetve az általánosiskoláson ott már nem tudom, könnyeztem-e, de a középiskolain igen. Megható, szívszorító műsort csináltak.
22/25 anonim válasza:
Ne foglalkozz azzal,ki mit gondol.
Te nagyon érzelmes ember vagy,nem tudsz mit csinalni.
Nekunk meg nem volt proba,de itthon meghallgattam 1-2 szamot ami lehet elhangzik majd,es en is konnyeztem.Elesben nem tudom mi lesz.Mikor bucsuzok olyan osztalytol,akivel nem biztos,h talalkozok mostansag,biztos,h sirok majd.Pedig nem voltunk egy hu de osztaly.
23/25 anonim válasza:
Ha lány vagy nem annyira ciki ;)
24/25 anonim válasza:
Én az általános iskolai ballagásomon nem sírtam, viszont a középsulison igen, kb. az egész osztály bőgött. De csak a mienk, a többi osztály nézett is, mi baja van a C-seknek. :D Szerintem nem ciki.
A lényeg, hogy a versedet tudd majd érthetően, szépen elmondani. :)
25/25 anonim válasza:
csak akkor ha folyik az orrodból a takony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!