Ciki ha végig sírom a ballagást?
Ne aggodj,egyáltalán nem ciki. Biztos lesznek még mások is,akik elérzékenyülnek. :)
Nekünk is most lesz a ballagásunk és a mi osztályunban is elég sokan pityeregnek már most.
Én a nyolcadikos ballagásom alatt zokogtam, és hidd el, inkább sírd ki magad, minthogy szorongva monnd el a versed. Ha úgy érzed, hogy sírnod kell akkor sírj, hidd el mások is fognak. :) Csak arra ügyelj, hogy vegyél mély lélegzetet a vers mondása előtt, hogy tudd erőteljesen elmondani a versed. A gimis ballagáson már nem sírtam, örültem, hogy megszabadultam tőlük. :)
Majd ügyes legyél, és írd meg, hogy mi volt. :)
"Ciki ha végig sírom a ballagást?"
Nem, ha fürdőruhában mennél, na az már ciki lenne mondjuk.
"Hogy fogok kinézni kisírt vörös szemekkel?"
Talán meglepő lesz, amit mondok, de... úgy fogsz kinézni, mint aki sírt.
"Ti síratok a ballagáson?"
Nem, én kajánul vigyorogtam.
"Meséljetek kicsit:("
Diplomatikusan fogalmazva... hát öhm, nem volt túl jó kapcsolatom az osztálytársaimmal, ennek oka főként abban keresendő, hogy introvertált vagyok. (Igen, ez általában elég alap a kirekesztéshez.) De nem csak ez választott el tőlük, voltak egyéb konfliktusok, sokban különböztem tőlük, ők meg ezt nem tolerálták. Nem szeretném nagyon kifejteni, a lényeg, a lényeg, hogy örültem, hogy vége lett, ezért vigyorogtam a ballagáson. Hogy ciki volt-e? Biztosan volt, aki így gondolta, de engem nem érdekelt, egyszerűen nem tudtam magamba fojtani azt a kitörő örömöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!