Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Negyedikből nyolc osztályos...

Negyedikből nyolc osztályos gimibe: szoktak ballagást rendezni?

Figyelt kérdés

Az egyértelmű, hogy év végén tartunk egy kisebb ünneplést, elvégre sikerült a felvételi, búcsúzik a régi osztályától, a régi iskolától, stb.

A tanár nénit is búcsúztatják a gyerek, négy év után más lesz osztályfőnök.

Csak nem tudom, hogy ilyenkor konkrétan szoktak-e valamilyen nagyobb családi hacacárét csinálni. Feleslegesen nem akarok rendezkedni, és azt se akarom, hogy hápogjon a rokonság, hogy nem csináltunk ballagást.

Illik vagy nem illik?

2014. ápr. 29. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
hát persze ... rendes család a bölcsitől kezdve minden év végén tart ... és a rokonoknak kötelező adakozni
2014. ápr. 29. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
4.osztály végén nincs ballagás, hacsak ti otthon körbe nem ballagjátok az udvart.
2014. ápr. 29. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
4.be nincs ballagás,majd 8.ba csináltok neki.
2014. ápr. 29. 14:02
 4/5 anonim válasza:
49%
Én hatosztályos gimnáziumba jártam, szüleim megöleltek és gratuláltak, hogy felvettek, nem tartottunk családi hacacárét..
2014. ápr. 30. 23:08
 5/5 anonim válasza:

nem igen 8.ban volt egy sulis ballagás utána a közeli rokonság gratulált és ennyi

nagyobb hacacárét ahogy fogalmaztad azt akkor szoktak ha érettségi vagy szakma vagy diploma sikerült az illetőnek

sztem ilyenkor pont azért szólnának hogy ilyenért minek rendezni

2014. máj. 11. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!