Ballagási ajándék fiúnak? 8. osztályos
Nem az a fajta aki megmondaná, és nem is azon a környéken élünk, ahol szokás az hogy megkérdezzük. 14 éves, a régi dolgok, régiségek érdeklik, meg az állatok egy kicsit.
Mi lenne vajon az ideális ajándék normális keretek között maradva?
Egy nagy ballagás szerveznek, 30 fő körül, és senki nem tudja mit vegyen. Könyvei vannak, meg nem is igazán szereti, pénzt meg megint nem akarunk. Nagyszülők adnak pénzt betétkönyvben.
Már a szülők kérdezték hogy mégis mit szeretne, de azt mondta találják ki.
Én egy barát vagyok, csak mondták nekem is, hogy ki kéne találni valamit, de nekem se ment, így próbáltam itt.
Ékszerek ilyeneket nem hord, órát sem, semmi ilyet. Én gondoltam egy régi borra talán, mondjuk ami vele egyidős. De gondolom ő sem örülne, ha kapna vagy 10 üveg '97-es bort, úgyhogy a többieknek még nem tudtam mit kitalálni.
14 évesnek bort? :P Az lenne szép...:P
Nálunk ilyenkor hódítanak a nyakláncok pl.
De ha a régiségeket szereti, akkor én egy nagyon elegáns órát vennék neki. Olyan láncosat, kinyithatósat. Annak biztos örülne!
Vagy egy érdeklődési körének megfelelő régies noteszt..
De hogy ha nem issza meg, akkor nézegesse?
Szerintem inkább az az x ember vegyen 1 értékesebb ajándékot. A srác is jobban jár és nem kell mindenkinek külön gondolkodni.
Egy 14 éves gyereknek nálunk nem szokás alkoholt adni, nézegetni sem... :P Most nem az, én miattam kortyoljon bele egy vörös borba, de ez nem gyereknek való ajándék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!