Ciki ha végig sírom a ballagást?
Nálunk sírtak páran és igen, középsulison.
Nem ciki.
Attól még hogy van egy jó osztály ahol nem sírnak, lehet egy még jobb ahol igen. Bár a miénk nem volt jó, csak azért voltak benne jó barátok meg a hangulat is jó volt. Az összetartás nem :D
Egyáltalán nemciki, ez egy változás az életedben. A megszokott dolog most véget ér.
Én is sírtam..zokogtam. Nem érdekelt ki néz hülyének. Hidd el más is fog, nem csak te.:)
Tudom, nulláig le leszek pontozva, mert sok itt a képmutató.
A ballagás „arra való”, hogy sajnáld az elmúlt éveket, s örülj annak, ami volt. Dehogy ciki!
Én úgy vagyok vele, hogy nem ciki 8-os ballagásomon sírtam pedig 8 hónapot voltak az osztály társaim és mégis. Mondjuk bennem az is közre játszott, hogy szólt a szomorú zene, körülöttem páran sirtak.
Ha úgy érzed sirnod kell sirj, nem fog szerintem se a rokonságod se az osztály társaid cikizni miatta ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!