Unokahúgom most fog ballagni a gimnáziumból és ötletem sincs, hogy mit vegyek neki, ami maradandó, és emlékezni fog rá évek múlva is, hogy azt a ballagására kapta. Ötletek?
Akármit is kap, emlékezni fog, MERT a ballagására kapta.
De milyen unokahúg, testvéred lánya vagy fiatalabb unokatesó?
Szép nőcis toll gravírozva.
Szép idézetes ballagási üdvözlőlap.
Lehet venni szép ízléses élethű műcsokrokat amiknek a közepében kis kivehető kabalaplüss van. :)
Vagy simán vehetsz neki egy kis ballagó plüsst amin egy kis póló van és a pólón meg az unokahúgod neve van. :)
A nővérem húgáról van szó. :)
Köszi a tippeket!!
Én a csokrokon lévő szalagokat tettem el. 15 éve ballagtam általánosból, 11 éve középiskolából, de még mindig megvannak, szépen összekötve, fenn lógnak a falamon.
A legjobban azokat szeretem, amikre írtak is.
Ugyanígy megvannak még mindig a plüssvirágok és plüss állatok is, amiket ezekre az alkalmakra kaptam.
Szóval: virágot mindenképp vigyél szerintem, mert a ballagás úgy poén, ha sok van :), de legyen rajta szalag, amire írsz, és esetleg még egy kis plüss is.
Vagy plüssvirág szalaggal, akkor legalább mindkettőt el tudja tenni.
Off: hehe, "A nővérem húga" az nagyon jó könyv. :)
Bocsi, csak ez így beugrott, ahogy olvastam, amit írtál magyarázatnak. :)
Amúgy jópofák még azok a csokrok is, amikbe csokik vannak tűzdelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!