Unokatesóm ballagására meg vagyok hívva, azonban nem tudom, mennyire kellene kiöltöznöm. Holnap ballagok, nem akarom az ünneplőmet összegyűrni. Szerintetek ez az öltözék jó lesz?
Figyelt kérdés
Ünneplő cipő, farmernadrág (rendes, nem mindenféle koptatott, meg csőnadrág, meg ilyenek), és valamilyen elegáns, hosszúujjú ing. Nyakkendőt szerintetek vegyek az inghez? És így ez az öltözék jó lesz?2012. máj. 4. 12:43
1/4 anonim válasza:
Én elég maradi vagyok, és azt mondom, hogy a farmer nem való semmilyen ünnepre.
Ettől még persze lehet hétköznapi elegáns viselet.
2/4 anonim válasza:
A saját ballagásodra öltözz ki, az unokatesód ballagására teljesen jó egy normális farmernadrág inggel.
3/4 anonim válasza:
A kutya sem fogja nézni, hogy milyen nadrágban vagy. Tiszta legyen, az a lényeg.
4/4 anonim válasza:
Teljesen jó, nem kell nyakkendő. Én tavaly ballagtam egy budapesti jó hírű középsuliból, a ballagáson sokan hétköznapi elegáns viseletben voltak, nem öltöztek ki annyira. Persze meg kell adni a módját, de úgyse téged fognak figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!