Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mit kérjek ballagásra? 14/f

Mit kérjek ballagásra? 14/f

Figyelt kérdés

Nem tudom mit kérjek általános iskolai ballagásra.

telefont kapok szülinapra.

kb. 50000ft

2015. ápr. 6. 18:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%

"De ha értelmesebb dolgokra akarod akkor csapj belőle egy nagy bulit a haveroknak."

Az aztán barátom kibszott értelmes...

Szerintem kérjél utazást.

2015. ápr. 6. 20:39
 22/29 anonim válasza:
22%

Én telefont kaptam de az már nagyon kellett akkorra. Am nemtudom kaptam e volna barmit is. Talan csak keves penzt. De van ismerosom aki annyi penzt kapott h megcsinaltatta belole jogsijat kismotorra,a szulei meg vettek neki egy robogot...altalanos ballagasra :0

Gazdag f* sz

2015. ápr. 6. 20:46
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"Gazdag f* sz"

Gondolom te(meg a többi akinek itt savanyú a szőlő) visszautasítottad volna, ha te kapsz ilyen ajándékot... Akkor se kéne, ha utánad dobnák, ugye? Majd te megmutatod a világnak, hogy szegénynek lenni a legjobb, legdicsőbb dolog!

2015. ápr. 6. 20:58
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
21-es látom te nem igazán tudod mi az irónia. :D De sebaj. Sok itt az irigy, nyilván nekem sem kellett volna jogsi középiskolai ballagásra sőt az autó átadásának a pillanatában öngyilkos lettem volna. :D Valakinek megadatik valakinek nem.
2015. ápr. 6. 21:59
 25/29 anonim ***** válasza:
25%
Nem volt abban semmi irónia, százezrek folyhatnak ki egy buli miatt feleslegesen.
2015. ápr. 6. 22:09
 26/29 anonim válasza:
100%

Nem értem a sok bántó választ...

Nyilván megkérdezték tőle, mit szeretne, és nem vágta ki a hisztit, hogy neki márpedig kell ötvenezer forintért ajándék.

Én a helyedben biciklit kérnék, de lehet, hogy neked van, nekem már rossz, szóval...

Jobb lenne, ha mondtál volna valamit magadról, hogy tudjuk, mit szeretsz.

Amit ennyiért kérnék még: iPod, iPad, tablet, vagy én szeretem a képeket, szóval lehet, hogy festményt. De mindenki más, szóval... ezt neked kell kitalálnod :)

2015. ápr. 6. 23:04
 27/29 anonim válasza:
37%
Százezrek ? vesz egy rekesz sört,üdítőt, chipset, rágcsát, 1 kiló tarját, szalonnát vagy sonkát, amit kinn megsütnek maguknak, mellé sültkrumpli.. 10ezer forint..Zenének kiviszi a hangfalat, és ráköti a telefont..
2015. ápr. 11. 00:14
 28/29 anonim válasza:

Szervusz!

Látom elég régi kérdés! Sajnos én is ebben a cipőben járok viszont én a nagymamáméktól egy festő készletet kértem mert imádok festeni rajzolni barkácsolni.

Szerintem olyan dolgokat illik kérni amiket szeretsz!

Egyik ismerősünk lánya 120.000 forintot szedett össze egy általános iskolás ballagáson

2019. máj. 30. 21:02
 29/29 Kurumi Akabane válasza:

Nem tudom mi bajuk van egyeseknek. Ha megtehetik/megengedhetik maguknak akkor mo azzal a baj? Aztán ha fordulna a kocka szerintem ugyan így 'viselkedne'.

Kérdéshez visszatérve. Nem muszály most rögtön eldöntened mit szeretnél. Ha technikai dolgot akkor, várj hátha lesz jobb teljesítményű belőle. Akár késöbb (idősebb leszel) nem leszel akkora hátrányba pénzügyileg (megjegyzem senkinek se kívánom csak felvetettem). Esetleg menjetek el közösen wellnessezni.

2019. jún. 10. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!