Mit kérjek ballagásra? 14/f
Nem tudom mit kérjek általános iskolai ballagásra.
telefont kapok szülinapra.
kb. 50000ft
"De ha értelmesebb dolgokra akarod akkor csapj belőle egy nagy bulit a haveroknak."
Az aztán barátom kibszott értelmes...
Szerintem kérjél utazást.
Én telefont kaptam de az már nagyon kellett akkorra. Am nemtudom kaptam e volna barmit is. Talan csak keves penzt. De van ismerosom aki annyi penzt kapott h megcsinaltatta belole jogsijat kismotorra,a szulei meg vettek neki egy robogot...altalanos ballagasra :0
Gazdag f* sz
"Gazdag f* sz"
Gondolom te(meg a többi akinek itt savanyú a szőlő) visszautasítottad volna, ha te kapsz ilyen ajándékot... Akkor se kéne, ha utánad dobnák, ugye? Majd te megmutatod a világnak, hogy szegénynek lenni a legjobb, legdicsőbb dolog!
Nem értem a sok bántó választ...
Nyilván megkérdezték tőle, mit szeretne, és nem vágta ki a hisztit, hogy neki márpedig kell ötvenezer forintért ajándék.
Én a helyedben biciklit kérnék, de lehet, hogy neked van, nekem már rossz, szóval...
Jobb lenne, ha mondtál volna valamit magadról, hogy tudjuk, mit szeretsz.
Amit ennyiért kérnék még: iPod, iPad, tablet, vagy én szeretem a képeket, szóval lehet, hogy festményt. De mindenki más, szóval... ezt neked kell kitalálnod :)
Szervusz!
Látom elég régi kérdés! Sajnos én is ebben a cipőben járok viszont én a nagymamáméktól egy festő készletet kértem mert imádok festeni rajzolni barkácsolni.
Szerintem olyan dolgokat illik kérni amiket szeretsz!
Egyik ismerősünk lánya 120.000 forintot szedett össze egy általános iskolás ballagáson
Nem tudom mi bajuk van egyeseknek. Ha megtehetik/megengedhetik maguknak akkor mo azzal a baj? Aztán ha fordulna a kocka szerintem ugyan így 'viselkedne'.
Kérdéshez visszatérve. Nem muszály most rögtön eldöntened mit szeretnél. Ha technikai dolgot akkor, várj hátha lesz jobb teljesítményű belőle. Akár késöbb (idősebb leszel) nem leszel akkora hátrányba pénzügyileg (megjegyzem senkinek se kívánom csak felvetettem). Esetleg menjetek el közösen wellnessezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!