Mindkét unokaöcsém most ballag csak az egyik ált.-ból a másik középből, és mind a ketten pénzt fognak kapni. Ezelőtt 12 éve is már pénzt adtak ballagásra (8.-asra). Amúgy meg a ballagással korszakot zárnak le.
2015. ápr. 6. 19:34
14/29 anonim válasza:
Tudom én, hogy manapság csak az a menő aki non-stop panaszkodik, hogy szar az élet, meg minimálbérre szül nyóc gyereket és akkor mekkora hős. De az nem tudom, hogy miért kell rögtön máglyára vetni akinek kicsit jobban megy a szekér. Ezt a boszorkányüldözést se értem a ballagás ellen. Miért kell leszólni azokat, akik szeretnének egy kis örömet okozni a gyereküknek. Ez nem arról szól, hogy hú mekkora feladat volt elvégezni az általánost, hanem arról, hogy lezárunk egy életszakaszt és átlépünk a következőbe. A lányom mindkét ballagására összesen kb 200ezer forintot kapott a rokonoktól, meg pár kisebb ajándékot. Nem gondolom, hogy ezzel bármi baj lenne. Ő gimis ballagására tőlünk egy nagy plüss macskát kért. Az általánosra, ha kért is így külön valamit, én már nem emlékszek.
Fiús témákban sajnos nem vagyok otthon. De szerintem ha most így hirtelen nincs szükséged semmire, akkor mond hogy pénzt szeretnél. Jól jön az majd később.
2015. ápr. 6. 19:35
15/29 anonim válasza:
Boxermotoros vesszőseprőt kérj! :)
2015. ápr. 6. 19:37
16/29 anonim válasza:
Semmit. A tesóm nemrég ballagott, kapott mindenkitől pár ezret, virágot, és ennyi. Istenem...50-100 ezer...
2015. ápr. 6. 19:40
17/29 anonim válasza:
Nóziszippantó :-)
2015. ápr. 6. 19:47
18/29 anonim válasza:
14-es, szerintem itt senki nem panaszkodott, és nem tartozik a minimálbéres/8 gyerekes kategóriába. Megengedhetném magamnak, hogy komolyabb ajándékot vegyek a gyereknek, csak nem látom értelmét. Örömet pl. azzal fogok neki okozni, hogy elmegyünk nyáron kettecskén Londonba, de ezt a "ballagás" nélkül is megtenném. (Mi ketten vagyunk főleg városnézők a családban.) Max azt el tudom képzelni, hogy tartunk egy bulit az osztálytársainak (akikkel a legjobb viszonyban van), hogy elköszönhessenek egymástól, szerintem ennek jobban fog örülni, mint néhány borítéknak.
2015. ápr. 6. 19:58
19/29 anonim válasza:
Irigylem a problémádat...
2015. ápr. 6. 19:58
20/29 anonim válasza:
Amit hasznosnak érzel.
Én 10 éve telefont kértem.
Azon kívül kaptam nagypapámtol egy karkötőt.
Plusz a virágok és a család elment vacsorázni. Ennyi volt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!