Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen telefont...

Szerintetek milyen telefont kérjek ballagásra?

Figyelt kérdés
2 hibás felvételit írtam, a vitt pontom is majdnem maximum tehát jó eséllyel fel vesznek egy jobb gimibe ezért gondolkozok már most ezen. A pénzkeret 250000 forint. Nekem a lényeg, hogy jó legyen a kamera, sokat hallgatok zenét, és androidos készülék kizárva, most xperia S-em van, értek valamilyen szinten az androidhoz, sokat olvastam róla és tisztában vagyok a 'hibáival"...
2014. jan. 23. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:
egy 14 éves kölyöknek aztán igen kell 250ezres mobil... na mindegy nem szólok bele... androidot kizártad, marad a wp és a ios, wp-ből lumia 1520 ios-ből iphone 5s, el kell döntened melyik a szimpatikusabb bár ha fontos a jó kamera, akkor lumia 1020 aminek asszem 40 megapixeles a kamerája (a többinek 8 körül vagy hogy)
2014. jan. 23. 11:09
 2/6 SylwerStone ***** válasza:

Negyedmillió mobilra? Az igen.

Lumia 1020, vagy 1520 (ez már phablet) vagy várd meg a márciusban megjelenő 1820-at.

Iphone 5s

Xperia Z1, vagy várd meg a Z2-őt, szintén március körül

LG G2 vagy megvárod a G3-at májusig

Bár ezt nem szeretem, de nem lenne fair ha kihagynám:

Samsung S4 vagy szintén megvárod az S5-öt, ami március-április körül jön

2014. jan. 23. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
előzőnek üzenném, hogy az androidosat kizárta...
2014. jan. 23. 14:16
 4/6 SylwerStone ***** válasza:

Oké, sorry figyelmetlen voltan.

Akkor marad a Nokia és az Iphone.

2014. jan. 23. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy Lumia 925 telefont, ez bőven nagyon jó és tanulásra meg egyéb dolgokra ami jobb nagy kijelzőn egy iPad Air. Még így is benne van 250 ezer forintban. Én most 9.-es vagyok, van egy ipad 4-em és nagyon sokat tud segíteni a suliban pl kiselőadás, kötelezők olvasása stb.
2014. jan. 23. 14:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, valószínüleg veszek egy iphone 5s-t. (tabletem van) és bocsi a helyesírásért csak telefonrol vagyok
2014. jan. 23. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!