Ti mit adnátok a húgotok érettségi ballagására ajándékba?
Tippeket várok, hátha tud valaki mondani valami jót, mert nekem nincs nagyon ötletem. :(
Legfeljebb 50 ezer forintot szánnék rá. A virág ehhez nem tartozik hozzá. Nagyon szeretem, elvégre mégis csak a húgom és szeretnék neki valamit adni is nem csak annyit mondani, hogy grat. :) Valami nyakláncra vagy karkötőre gondoltam.
Illetve hogy a virágcsokorba gáz lenne ha egy kristály virág is lenne?
Te ismered őt, ha neki ez bejön, és sokkal idősebb vagy nála, hadd szóljon.
Ha én a húgomnak ékszert vettem volna, a mai napig fetrengene a röhögéstől.
Ha ennyit költenél rá, akkor én gondolkodnék koncertjegyen is. Nincs kedvenc előadója, aki jön Budapestre, vagy Bécsbe jövőre? Pl. One Direction is jön jövő júniusban..
Egyébként én mindenkitől pénzt kértem (3-5-10eFt), és koncertjegyet vettem Bécsbe:)
De ha szereti a One Direction-t, akkor azt vegyél neki. Azt, ami NEKI szerez örömet, ne azt, ami neked.
Mellesleg nem értem, hogy lehet elkorcsosult valaki, aki valami mást szeret, mint te.
Utolsónak köszönöm, szereti az ehhez hasonló ékszereket.
One Direction-t elítélem. Egy rakás homokos akiknek hála a fiatal kislányok elhülyülnek és nem utolsó sorban a zenéjük aligha mondható zenének, inkább kiherélt macskák nyávogásának. :) Ez az én véleményem.
Én sem szeretem őket, felnőtt nő vagyok, de ha valakinek tetszik, akkor szeresse. Nem lesz tőle hülyébb. Elítélni valakit ilyenért pedig rettenetesen gyerekes dolog.
Nekem is azt mondta anyukám, drogos leszek, ha Eminemet hallgatok, csúfoltak, mert a BSB-t szerettem... ezek annyira jelentéktelen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!