Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Nagyon gáz lenne nézőként...

Nagyon gáz lenne nézőként elmenni az én ballagásomra?

Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 18:39
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Szerintem tök király. Biztos nem véletlenül fordult meg ez az ötlet a fejedben. Csináld mindig ami neked jó. Nem kell megfelelni másoknak, csak mert ez "szabály", "hagyomány" meg bla, bla...

(már elmúltam 45)

2014. okt. 17. 20:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Tégy úgy, ahogy mások javasolják!

Később, ha megbánod, mondhatod magyarázatul: "Nem az én ötletem volt!"

Vedd figyelembe viszont, aki mindig aszerint cselekszik, hogy honnan fúj a szél, ha komoly döntést szélcsendben kell hoznia, tanácstalan. Irányítás nélkül pedig úgyis eltolja.

2014. okt. 18. 06:28
 23/26 anonim válasza:

Egy beírással, nem egybeírva nagyon gáz. Pedig én is úgy szerettem volna, de hamar meggyőztek róla, hogy ne tegyek úgy.

Pedig én még a Gaudeamus igitur-t is tudtam kívülről, azt is, hogy mi a jelentése és története.

Csak pont nagyon szeretem megválasztani, hogy melyik fakultatív ünnepkörben, népszokásban veszek, és vegyek majd részt a későbbiekben.

2015. okt. 2. 11:49
 24/26 anonim válasza:

Bár én megbántam hogy elmentem rá.

Öcsémére nem.

2015. okt. 2. 16:33
 25/26 anonim válasza:

Bár én megbántam hogy elmentem rá.

Testvéremére nem bánta meg, hogy elmentem. Egy mert az mégis más, kettő végül, a vége felé ott ismertem meg, az egy évvel fiatalabb, szép és okos első barátnőmet.

2015. okt. 2. 16:37
 26/26 Sali78 válasza:
Szerintem ne a tanár miatt menj el a ballagásodra, hanem magadért. Hidd el, később megbánod ha nem mész el és megvonod magadtól egy szép élménytől.
2016. márc. 1. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!