Nagyon gáz lenne nézőként elmenni az én ballagásomra?
Szerintem tök király. Biztos nem véletlenül fordult meg ez az ötlet a fejedben. Csináld mindig ami neked jó. Nem kell megfelelni másoknak, csak mert ez "szabály", "hagyomány" meg bla, bla...
(már elmúltam 45)
Tégy úgy, ahogy mások javasolják!
Később, ha megbánod, mondhatod magyarázatul: "Nem az én ötletem volt!"
Vedd figyelembe viszont, aki mindig aszerint cselekszik, hogy honnan fúj a szél, ha komoly döntést szélcsendben kell hoznia, tanácstalan. Irányítás nélkül pedig úgyis eltolja.
Egy beírással, nem egybeírva nagyon gáz. Pedig én is úgy szerettem volna, de hamar meggyőztek róla, hogy ne tegyek úgy.
Pedig én még a Gaudeamus igitur-t is tudtam kívülről, azt is, hogy mi a jelentése és története.
Csak pont nagyon szeretem megválasztani, hogy melyik fakultatív ünnepkörben, népszokásban veszek, és vegyek majd részt a későbbiekben.
Bár én megbántam hogy elmentem rá.
Öcsémére nem.
Bár én megbántam hogy elmentem rá.
Testvéremére nem bánta meg, hogy elmentem. Egy mert az mégis más, kettő végül, a vége felé ott ismertem meg, az egy évvel fiatalabb, szép és okos első barátnőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!